VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!”/Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoarea PSD în fața ministerului

VIDEO „Ești o incompetentă și o dobitoacă, fă nenorocito!”/Doctorița Andreea Moldovan, agresată de masturbatoarea PSD în fața ministerului

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Andreea Moldovan a fost agresata, miercuri dimineata, in fata ministerului de activistele PSD Oana Lovin si Codruta Cerva. Cele doua sunt de zeci de minute la intrarea in minister, unde ii injura pe cei care intra in cladire. Ele au aruncat si cu resturi de ciolane pe scarile ministerului.

„Esti o incompetenta si o dobitoaca, fa nenorocito! Cum iti permiti tu sa dai un ordin ilegal, neterminata lumii!”, a zbierat Oana Lovin, fost model de videochat, in momentul in care a aparut Andreea Moldovan.

„Uitati-va la fatalaul de Voiculescu, nici de prasila nu este bun”, a mai strigat Lovin.

Lovin i-a jignit si pe functionarii care veneau la munca: „Criminalii vin la munca cu intarziere”.

Cele doua au fost incurajate sa se manifeste de prezenta echipelor de la Antena 3, Romania TV si B1 TV, care le-au intervievat, relatează aktual24.ro .
--------

Priviți! Oana Lovin se masturbează cu televizorul dat pe Antena 3, la emisiunea lui Gâdea! Oana Lovin se masturbează în timp ce la Antena 3 Oana Zamfir delirează! „Sophietherapy” face bani să sponsorizeze PSD...

De la minutul 10:45:

Atenție, materialul poate conține imagini explicite de sex!!!

„Hei! Țin să reamintesc că PSD a primit 5.000 de lei donație de la Oana Lovin, din banii din videochat, în campania de la prezidentiale.”, a anunțat Laurențiu Dincă pe Facebook.

Mai mulți domni care o știu pe domnișoara Lovin de pe camwhoresbay - un site unde tinere studioase și religioase, cu puternice convingeri democratice, stimulează dorințele sexuale ale dereglaților, pardon bărbaților, - au rămas destul de mirați când au văzut noua ipostază de pioasă protestatară a Oanei Lovin, dezvăluie podul.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...