VIDEO Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, a făcut infarct. Momente de panică pe Arena Națională

Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, a făcut infarct. Momente de panică pe Arena Națională. Antrenorul echipei Dinamo București, Eugen Neagoe, a leșinat pe banca tehnică de pe Arena Națională, în minutul 25 al meciului pe care echipa bucureșteană îl disputa cu echipa CS Universitatea Craiova. Acesta a fost pus pe targă și urcat în ambulanță direct pe marginea terenului de joc. Meciul a fost întrerupt minute bune, timp în care medicii i-au acordat primul ajutor direct în ambulanța parcată lângă teren. Dupa circa un sfert de oră ambulanța a părăsit arena și s-a îndreptat spre spital.

UPDATE 22.13 Conform unor informații de ultim moment de la Spitalul Clinic de Urgențe Floreasca, starea lui Neagoe s-a ameliorat, s-a depășit faza critică, antrenorul este conștient și cooperant. Resuscitarea făcută prompt a reușit. 

Neagoe nu mai este ventilat și urmează să fie supus unor investigații amănunțite. Probabil că va trebui să i se monteze un stent. Primul diagnostic este tulburare gravă de ritm cardiac. Neagoe rămâne sub supraveghere medicală strictă. 

UPDATE - Reporterul gsp.ro, ajuns la spital, a confirmat că Eugen Neagoe poate vorbi, iar situaţia sa e sub control.

UPDATE 21:52 Neagoe a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Dragoş Stoica, unul dintre reporterii de pe Arena Naţională, a venit cu ultimele detalii: "Neagoe a deschis ochii, înclin să cred că lucrurile s-au mai normalizat. S-a prăbuşit la pământ, nu se ştie încă motivul. Cel mai probabil pare să fi fost o criză cardiacă, medicii au făcut toate demersurile specifice pentru un astfel de caz."

Informații confuze în acest moment de la teren. Surse neoficiale au informat inițial că primul verdict al medicilor ar fi tulburare cardiacă severă. Totuși, sunt și informații care dau că Neagoe ar fi suferit un stop cardio respirator.

Antrenorul echipei Dinamo București, Eugen Neagoe, a leșinat pe banca tehnică de pe Arena Națională, în minutul 25 al meciului pe care echipa bucureșteană îl disputa cu echipa CS Universitatea Craiova. Acesta a fost pus pe targă și urcat în ambulanță direct pe marginea terenului de joc. Meciul a fost întrerupt minute bune, timp în care medicii i-au acordat primul ajutor direct în ambulanța parcată lângă teren. Dupa circa un sfert de oră ambulanța a părăsit arena și s-a îndreptat spre spital.

Meciul a fost întrerupt minute bune, timp în care jucătorii și spectatorii nu știau ce se întâmplă. Din reluările oferite de DigiSport antrenorul lui Dinamo părea că se simte rău, s-a așezat pe banca de rezerve și apoi și-ar fi pierdut cunoștința. Ulterior, Neagoe părea complet inconștient înainte să intervină medicii. Acesta a fost dat jos de pe scaunele băncii de rezerve de cei din jur și apoi, odată cu apariția ambulanței, a fost urcat pe targă în interiorul salvării care însă nu a plecat de pe loc.

Ambulanța a stat circa un sfert de oră pe marginea terenului de joc, iar medicii i-au oferit primul ajutor în interiorul vehiculului. Meciul a fost întrerupt în tot acel timp. Partida a fost reluată în jurul orei 21:43.

Știrea se actualizează

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte din Parlamentul European

2 Frica de pușcărie! Primăria Capitalei a anulat licitaţia pentru 100 de autobuze electrice: cele turceşti ar fi…

3 Mafia locală / Frații Micula, vizați de un dosar de evaziune și spălare de bani de 44 milioane de euro / Cazul e i…

4 Val de demiteri / Guvernul a eliberat din funcție 28 de prefecți. Cine vine în loc

5 Războiul din justiție

recomandări

Te ia DNA: Mihai Mohaci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

O româncă a călătorit prin toată lumea să facă poze cu femei frumoase din 37 de țări