VIDEO Europarlamentarii, în hohote de râs la discursul lui Dacian Cioloş în plenul de la Strasbourg

VIDEO Europarlamentarii, în hohote de râs la discursul lui Dacian Cioloş în plenul de la Strasbourg

Europarlamentarii, în hohote de râs la discursul lui Dacian Cioloş în plenul de la Strasbourg. Noul președinte al PE David Sassoli s-a numărat și el printre cei care au râs în timpul discursului lui Dacian Cioloș, părând să îl întrebe „Ce am văzut aici?”.

Dacian Cioloş a avut parte, miercuri, de un moment neplăcut în plenul de la Strasboourg. Discursul lui a fost întrerupt de râsetele zgomotoase ale eurodeputaţilor, atunci când liderul Renew Europe a vorbit despre un proiect prin care deciziile de la nivel european să fie aduse mai aproape de cetăţeni, relatează Digi24.

Dacian Cioloș: „În grupul Renew Europe veţi avea un partener. Vă propunem chiar de la început şi propunem partenerilor noştri proeuropeni, proiectul unei conferinţe pentru viitorul Europei în care putem să aducem Europa mai aproape de cetăţeni. În care să putem să ne asigurăm că nu negocierile de culise sunt cele care determină figurile proeminente care trebuie să conducă Europa şi cetăţenii pot să se exprime din acest punct de vedere. Veţi avea susţinere din partea noastră (este întrerupt de râsete). Asta o să facem dragi colegi… Asta o să facem împreună pentru că trebuie să dăm posibilitatea ca ceea ce spunem în acest parlament să şi facem în relaţie cu cetăţenii. Şi veţi avea în Renew Europe un partener pentru acest proiect”.

Rafala de râsete a venit pentru că, deşi preşedintele Macron şi grupul condus de Dacian Cioloş au fost principalii adversari ai procesului prin care candidaţii pentru şefia Comisiei Europene erau aleşi şi prezentaţi de familiile europene înainte alegerile europarlamentare, liderul Renew Europe propune acum un proiect care „să aducă Europa mai aproape de cetăţeni”, după ce principalele funcţii europene au fost alese prin „jocuri de culise”, la care Cioloş însuşi a participat.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

2 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

3 Așa o fi?

4 Alcov politic / În sfârșit, tractoristul Stănescu a primit verde de la Cotroceni să depună moțiunea de cenzură

5 Scandal la Zona liberă Curtici-Arad! „Marmota” s-a dedulcit la „ciocolată”?