VIDEO EXPLOZIV! Cum îi SUNĂ Mihalache pe Rareș Bogdan și Mihai Gâdea! Amănunte INCENDIARE!

Înregistrare cu jigodia de Dan Mihalache în care se vede ce animale populează viața publică din România! Ba, pe ăsta l-a trimis președintele și ambasador la Londra! Dan Mihalache, fost consilier prezidențial și actual ambasador al României la Londra, a intrat în conflict cu un important ziar al românilor din diaspora, Ziarul Românesc din Anglia. Conflictul a izbucnit după ce ziariștii au publicat fotografii cu diplomatul fumând la o întâlnire cu presa de limba română din Anglia, întâlnire la sediul Institutului Cultural Român, loc public, aflat sub incidența legii fumatului.

Acum, ziariștii au publicat o înregistrare făcută atunci, în care ambasadorul explică felul în care ”dezamorsează” în presa din țară știrile despre pericolele care i-ar pândi pe românii din Marea Britanie, după votul pentru Brexit.

Dan Mihalache spune: ” Deci, am avut o discuție din asta că am intervenit la Realitatea. Și i-am spus și prietenului meu, Rareș Bogdan, că dădea titluri de-astea: «românii, umiliți în Marea Britanie». Mă, zic, du-te dracu, de unde știi tu că-s umiliți, m-ai sunat pe mine? «Păi vrei să vorbești?» «Hai că vorbesc.» Și am vorbit. Mă rog, eu, în virtutea trecutului meu glorios sau mai puțin glorios, mai am relații cu vârfurile, între ghilimele, presei. Alaltăieri am fost la Antena 3 pe telefon, la Mihai Gâdea. I-am spus același lucru: mă, nu mai agitați, că noi avem acest talent de a crea bombe cu auto-aprindere. În care noi ne punem o bombă sub fund, iertați-mi expresia, și după aia îi dăm noi foc la fitil ca să «blow up in skies».” 

Vă reamintim că Mihalache și Mihai Gâdea au fost împreună într-o vizită celebră în SUA și la un festival al sașilor din Germania. Despre prietenia dintre oamenii lui Klaus Iohannis și Rareș Bogdan s-a scris de multe ori.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 No comment: Ce scrie Rizea despre „Dănuța Budeanu” și „site-ul cuplului Firea / Pandele”

2 Groparii României. Oamenii din umbră / Unde credeți că greșește omul ăsta?

3 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

4 Cine este Dorinel Umbrărescu, cel mai puternic constructor român. A câștigat într-o lună contracte de 2 miliar…

5 VIDEO Ceaușeasca și Bobu, varianta 2020. Oameni buni, acesta este PSD!