VIDEO EXPLOZIV! Cum îi SUNĂ Mihalache pe Rareș Bogdan și Mihai Gâdea! Amănunte INCENDIARE!

Înregistrare cu jigodia de Dan Mihalache în care se vede ce animale populează viața publică din România! Ba, pe ăsta l-a trimis președintele și ambasador la Londra! Dan Mihalache, fost consilier prezidențial și actual ambasador al României la Londra, a intrat în conflict cu un important ziar al românilor din diaspora, Ziarul Românesc din Anglia. Conflictul a izbucnit după ce ziariștii au publicat fotografii cu diplomatul fumând la o întâlnire cu presa de limba română din Anglia, întâlnire la sediul Institutului Cultural Român, loc public, aflat sub incidența legii fumatului.

Acum, ziariștii au publicat o înregistrare făcută atunci, în care ambasadorul explică felul în care ”dezamorsează” în presa din țară știrile despre pericolele care i-ar pândi pe românii din Marea Britanie, după votul pentru Brexit.

Dan Mihalache spune: ” Deci, am avut o discuție din asta că am intervenit la Realitatea. Și i-am spus și prietenului meu, Rareș Bogdan, că dădea titluri de-astea: «românii, umiliți în Marea Britanie». Mă, zic, du-te dracu, de unde știi tu că-s umiliți, m-ai sunat pe mine? «Păi vrei să vorbești?» «Hai că vorbesc.» Și am vorbit. Mă rog, eu, în virtutea trecutului meu glorios sau mai puțin glorios, mai am relații cu vârfurile, între ghilimele, presei. Alaltăieri am fost la Antena 3 pe telefon, la Mihai Gâdea. I-am spus același lucru: mă, nu mai agitați, că noi avem acest talent de a crea bombe cu auto-aprindere. În care noi ne punem o bombă sub fund, iertați-mi expresia, și după aia îi dăm noi foc la fitil ca să «blow up in skies».” 

Vă reamintim că Mihalache și Mihai Gâdea au fost împreună într-o vizită celebră în SUA și la un festival al sașilor din Germania. Despre prietenia dintre oamenii lui Klaus Iohannis și Rareș Bogdan s-a scris de multe ori.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul emoționant al unui român din diaspora, citit de CTP la Digi24: Turul II nu era pentru votul preşedinte…

2 Informație / Dăncilă a urcat în sondaje după ce a înghițit rapid votanții lui Diaconu și Cumpănașu! Alegerea pre…

3 PSD băgase statu-n buzunar! Fata lui Bădălău a încasat de la CNAIR sporuri ilegale de 75% din salariu

4 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

5 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

recomandări

Te ia DNA: MIZDRAN MIHAITA MARIAN

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există