VIDEO Facem și noi BOR un pic de sluj la Marele Conducător? Sau cum a donat o bătrână din satul unde a copilărit Dragnea 10.000 de lei Catedralei Neamului!

VIDEO Facem și noi BOR un pic de sluj la Marele Conducător? Sau cum a donat o bătrână din satul unde a copilărit Dragnea 10.000 de lei Catedralei Neamului!

Facem și noi BOR un pic de sluj la Marele Conducător? Sau cum a donat o bătrână din satul unde a copilărit Dragnea 10.000 de lei Catedralei Neamului! Gherghina Vasilescu (93 de ani, din satul Saelele - Teleorman), a donat 10.000 de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, transmite Ziarul Lumina , editat de Patriarhia Romana. Batrana are o pensie lunara de 500 de lei si spune ca "am strans si eu, cum a dat Dumnezeu, din pensie o suma de bani pe care am dat-o pentru ridicarea Catedralei din Bucuresti, ca sa am pe lumea ailalta o speranta de liniste, mantuire, o binefacere de la Dumnezeu si lumina".

Gherghina Vasilescu nu a fost casatarita niciodata si spune ca mananca o singura data pe zi, seara: "Mi-a placut atat de mult de Biserica, incat am trait in suflet numai cu ea. De aceea nu am avut niciodata intentia sa ma casatoresc".

Femeia a facut donatiile prin intermediul preotului din sat.

Saelele, satul natal al lui Dragnea

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a participat la inaugurarea Căminul pentru bătrâni din comuna sa de baştină, Saelele din Teleorman. Sătenii l-au întâmpinat în acorduri de fanfară, i-au întins covorul roşu şi i-au urat să ajungă preşedintele ţării, scria  Adevărul  anul trecut, în august.

Invitat să taie panglica la cea mai nouă investiţie din comuna Saelele, un cămin pentru bătrâni, Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a avut parte de o primire de pomină. Cu mic cu mare, sătenii din localitatea în care a copilărit Dragnea s-au adunat în faţa noii investiţii, primarul Gabriel Cârjan a întins covorul roşu şi fanfara din comună a fost chemată să-l întâmpine pe ”cel mai iubit fiul al satului”.

Premiu de excelenţă pentru susţinerea fotbalului

Primirea grandioasă nu a fost singura surpriză pregătită de consătenii lui Dragnea. Preşedintelui PSD i s-a oferit o diplomă de excelenţă pentru ”Implicarea în dezvoltarea comunei Saelele şi contribuţia adusă la creşterea nivelului calitativ al fotbalului din judeţul Teleorman.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...