VIDEO Fapt real/Regizor iranian ucis și tranșat de părinți/În anchetă, au recunoscut că și-au ucis fiica și ginerele într-un mod similar

VIDEO Fapt real/Regizor iranian ucis și tranșat de părinți/În anchetă, au recunoscut că și-au ucis fiica și ginerele într-un mod similar

Babak Khorramdin, un regizor iranian de 47 de ani, cunoscut în branșă mai ales pentru că le preda tinerilor cursuri de film, a fost ucis chiar de părinții săi, din cauza vieții boeme pe care o prefera și pentru că refuza să se căsătorească.  Pe 14 mai, el ar fi avut o discuție aprinsă cu părinții săi pe tema rostului său. După ceartă, a fost ucis și tranșat, vârât în niște coșuri și aruncat la gunoi – scrie presa internațională (thenationalnews.com,)

Nu a fost necesar ca polițiștii să caute criminalii, pentru că părinții lui Khorramdin și-au recunoscut vinovăția și au și fost arestați imediat.

În vârstă de 81 de ani, tatăl Akbar Khorramdin, veteran din războiul Iran-Irak, le-a declarat polițiștilor din Teheran că nu regretă deloc că și-a ucis fiul. El a relatat cu lux de amănunte că Babak obișnuia să fie diferit și să-i enerveze de când era copil, atât pe el cât și pe soția lui.

Babak Khorramdin a studiat la Teheran, iar ulterior s-a mutat la Londra unde a locuit timp de mai mulți ani. Ar fi revenit în țara natală pentru a preda regia de film.

În plină pandemie de covid, acesta și-a ținut cursurile de film acasă la familia sa, unde ar fi invitat mai mulți tineri, studenți, inclusiv femei. Pe seniorul Khorramdin l-ar fi deranjat comportamentul lui Babak. „I-am cerut fiului meu să-și facă rostul lui, dar a refuzat. I-am cerut să plece de acasă dar a refuzat. Ne-a spus că doar trupul său mort va părăsi casa noastră. Uneori ne-a și bătut. Voia ca noi să-l întreținem”, a povestit seniorul Khorramdin.

Refuzul fiului de a părăsi casa familiei i-a determinat pe părinți să-și planifice crima. Seniorul Khorramdin a declarat agenției de știri Rokna că în 14 mai i-a spus soției sale că  atâta timp cât fiul refuză să plece din casă, e mai bine să fie ucis. „Am decis să-l ucidem. Soția mea a pus o mulțime de somnifere în mâncarea lui Babak, iar când a fost pe jumătate inconștient, l-am înjunghiat până la moarte”, le-a spus Akbar Khorramdin polițiștilor.

Pentru a-l putea scoate din casă, cuplul a dezmembrat cadavrul, părțile corpului fiind introduse în trei coșuri diferite care au fost aruncate la gunoi.

Mărturisirea șocantă a bătrânului nu s-a oprit aici. Potrivit lui Mohammad Shahriari, șeful Curții Penale din Teheran, cuplul a mărturisit că și-a ucis și ginerele și fiica într-un mod similar. „Domnul Khorramdin a spus din nou că nu are remușcări pentru niciuna dintre crimele comise. Cuplul a trecut examenul psihiatric, cei doi părinți fiind declarați sănătoși mental”, se precizează în informarea transmisă de șeful Curții Penale din Teheran.

 Sursa Foto: captura video/Middle East Monitor

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 VIDEO Geoană, filmat după ce s-ar fi urcat băut la volan. Poliția Rutieră a deschis o anchetă

3 Jocurile de culise din PNL / Cele patru nume cu care Cîțu va împărți puterea la vârful partidului

4 „M-au sunat de la bancă să spun de unde provin banii” / Câți bani încasează lunar Bianca Drăgușanu

5 ULTIMA ORĂ Răzbunare în stil mafiot! Atacul s-a produs pe șoseaua București-Ploiești