VIDEO „Fără sutiene pe sârmele de rufe"/Țapul care a terorizat un sat întreg

VIDEO „Fără sutiene pe sârmele de rufe"/Țapul care a terorizat un sat întreg

Țapul Gary din Grange-over-Sands, Anglia, și-a băgat în sperieți proprietara dar și pe vecinii acesteia. Animalul intră în casele localnicilor, smulge lenjeria pusă pe sârmele de rufe și a mușcat de fund un fermier, relatează Daily Star.

Gary a mușcat de fund un fermier. Foto: Captură video TikTok

Anne Lomas a cumpărat animalul în anul 2021 de la un crescător în ideea că tinerii care îi vizitează mica grădină zoologică cu alpaca, oi și capre vor fi fericiți.

Gary a fost un coșmar încă de la început”, a mărturisit Lomas.

Încă din prima zi Garry a intrat în cotețul găinilor și le-a furat mâncarea : „A intrat în cotețul găinilor și a început să le fugărească și să le mănânce hrana”, a declarat femeia.

În câteva zile a trebuit să îl separ de celelalte capre pentru că le lovea cu coarnele”, a mai spus Lomas. Aceasta a hotărât să-l mute în incintă cu alpaca, „deoarece sunt mai mari decât el”, însă Garry a reușit să „evadeze”.

Ulterior, femeia a fost înștiințată de localnici că țapul le „fura” lenjeria intimă.

Apare cu sutiene și chiloți pe coarne și găsim lenjerie intimă în hambar. El ia toate lucrurile de pe sârmele de rufe”, a declarat Lomas. Mai mult decât atât, țapul a intrat într-o casă, iar unul dintre localnici „l-a găsit dormind în sufragerie”.

Lomas a povestit, totodată, că i-a surprins vizitatorii, „sărind pe mesele de picnic și mâncându-le prânzul”. Dacă toate aceste năzbâtii nu erau de ajuns, țapul și-a făcut un obicei din a supăra copiii, spărgându-le mingile de fotbal cu coarnele.

Pentru a preveni toate aceste întâmplări, femeia a decis să-i înfășoare coarnele.

După ce Garry a mușcat de fund un fermier, femeia a organizat un „proces” în luna ianuarie pentru a-l trage la răspundere pentru comportamentul său. Lomas l-a fost găsit vinovat de furt și agresiune.

În pofida faptului că terorizează localnicii, Garry este o vedetă locală. Anna Lomas publică pe TikTok clipuri video cu poznele lui Garry, iar contul are peste 20.000 de urmăritori.

Țapul ăsta mă scoate din minți dar, în ciuda a tot ceea ce face, îl iubesc la nebunie”, a mărturisit femeia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...