VIDEO Faza cu șoferul român care s-a prăbușit cu TIR-ul 20 de metri în gol

VIDEO Faza cu șoferul român care s-a prăbușit cu TIR-ul 20 de metri în gol

Un român a căzut cu camionul de pe viaduct de la 20 metri înălțime, pe autostrada A6 din Italia, miercuri, 8 februarie.

Doar întâmplarea a făcut ca vehiculul prăbușit de la 20 de metri să nu cadă peste muncitorii care lucrau la baza viaductului, pe un șantier pe tronsonul Ceva-Millesimo al autostrăzii A6.

Șoferul român este internat cu prognostic rezervat Santa Corona di Pietra Ligure.

Ajutoarele au fost mobilizate în urma accidentului rutier care a avut loc miercuri, 8 februarie, la ora 12.43, de-a lungul tronsonului Ceva-Millesimo al autostrăzii A6 Torino-Savona, la doi kilometri, chiar înaintea stației de taxare Millesimo, în direcția Savona.

Accidentul a implicat un camion care, din motive încă investigate, s-a prăbușit de pe viaductul Geve.

După ce a doborât balustrada din dreapta a căzut în gol aproximativ 20 de metri. Centrul de operațiuni 112 a mobilizat pompierii, Crucea Roșie din Millesimo, Crucea Albă din Cairo Montenotte, serviciul de ambulanță, Polstrada și elicopterul Grifo.

Șoferul autovehiculului, un bărbat de 40 de ani, de naționalitate română, a fost transportat în cod roșu pe calea aerului la camera de urgență a spitalului „Santa Corona2” din Pietra Ligure. Prognosticul este confidențial, scrie gazetaromaneasca.com.

Vehiculul greu a ieșit în apropierea unui șantier. Din fericire, în acel moment, muncitorii părăsiseră temporar locurile de muncă pentru a merge să ia prânzul. Capul motor și remorca au fost complet distruse.

„Din imaginile camerelor interne de supraveghere – informează Autostrada dei Fiori într-o notă – s-ar părea că vehiculul, care transporta un container, ocolind o curbă spre stânga, ar fi pierdut în mod independent controlul, făcând încărcătura instabilă și provocând declanșarea răsturnării mai întâi a remorcii și apoi a capului tractor care a lovit noile bariere metalice și a trecut peste acestea”, scrie targatocn.it.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...