VIDEO Femeie din Sibiu surprinsă furând 20 de lei, apoi se urcă într-un Mercedes de zeci de mii de euro

VIDEO Femeie din Sibiu surprinsă furând 20 de lei, apoi se urcă într-un Mercedes de zeci de mii de euro

O femeie a furat o pușculiță dintr-o cofetărie din Sibiu, în care erau 20 de lei, iar apoi s-a urcat într-un Mercedes ce valorează zeci de mii de euro. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

„În cofetăria noastră, unde mirosul de prăjituri proaspete și culorile vibrante ale decorurilor creează o atmosferă plină de bucurie, două evenimente nefericite au tulburat pacea și armonia locului în ultima săptămână. În primul incident, o femeie a profitat de momentul de neatenție și a furat un obiect de decor de pe tejghea, sub privirile neștiutoare ale angajaților și clienților noștri. În ciuda aparențelor prietenoase și relaxate, gestul său neconform cu valorile noastre de integritate a șocat angajații.

În materialul video atașat mai jos se poate observa momentul incidentului cât și mașina (numărul de înmatriculare am decis să nu-l facem public n. r.) în care aceasta urcă, una care nu ar putea justifica niciodată nevoie de a face un asemenea gest. Dacă exista interes pentru aceste obiecte decorative, putem discuta cu colaboratorii noștri pentru a le aduce în stocul nostru, dar desigur acestea vor putea fi doar achiziționate, nu furate”, au declarat reprezentanții lanțului de cofetării pentru Turnul Sfatului .

În pușculiță se aflau aproximativ 20 de lei, au precizat angajații.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro