VIDEO Fifor, noul secretar general al PSD, e un bou! A spus la Antena 3 că un primar din Olt este din Argeș!

VIDEO Fifor, noul secretar general al PSD, e un bou! A spus la Antena 3 că un primar din Olt este din Argeș!

Fifor, noul secretar general al PSD, e un bou! A spus la Antena 3 că un primar din Olt este din Argeș! În realitate vorba despre primarul comunei Colonești din județul Olt, Nicolae Stan. Culmea, fost deputat PSD! Și cică ăsta va fi noul șef de cadre al PSD! Pentru că asta este fișa postului de secretar general! Nicolae Stan este pesedistul pe care Fifor l-a bătut pe umăr după acesta l-a huiduit pe Marian Oprișan. Iar Oprișan a vrut să-l bată apoi pe Fifor! Voi realizați, oameni buni, ce dobitoci au ajuns în fruntea țării? Mai mult, realizați ce alegeri corecte, pe competență, au fost la PSD? Apropo, porecla sub care este cunoscut Nicolae Stan este „BULĂ”!!!

„În niciun caz nu mă bat cu Marian Oprișan, prietenul și colegul meu”, a spus Mihai Fifor, duminică, la Antena 3.

„Aveți în față modelul clasic de știre care produce senzaționalul. Mă aflu în zona aceasta apropiată de media și am văzut multe lucruri. Imaginea din sală în care eu stau de vorbă cu un primar, mă rog îl bat pe umăr(...). Eu veneam de la un studio de televiziune de afară, iar cel pe care îl bat pe umăr este un primar din Argeș.

El mi-a spus „vă voi vota” și l-am bătut pe umăr, o chestiune absolut colegială și corectă.

De aici până la a construi un scenariu în care Fifor îi aplaudă pe cei care îl huiduie pe Marian Oprișan nu a fost decât un pas. 

I-a fost livrat acest filmuleț colegului meu Marian Oprișan și am avut o discuție cu el, dar eu nu cred că a fost nici măcar o discuție tensionată. I-am explicat ce a fost cu făcătură aceea de filmuleț. Marian a înțeles imediat.

Marian Oprișan e un om pe care eu îl respect foarte mult”, a spus Fifor.

„Huo!”, „Du-te acasă, nesimțitule!”, „Lasă-ne!”, ”L-ai trădat pe Dragnea”, s-a auzit din sală în momentul când Oprișan a urcat pe scenă.

Mihai Fifor, la un pas sa fie bătut de Oprișan

Marian Oprișan, tremurând de nervi după ce a fost huiduit în Sala Palatului în momentul în care a vrut să ia cuvântul, l-a căutat pe Mihai Fifor să se răzbune. Fifor îl felicitase pe unul dintre cei care l-a huiduit pe Oprișan, spunându-i „Bravo!” și bătându-l pe umăr.

 Baronul de Vrancea a stat o jumătate de oră de vorbă cu jurnaliștii, să își verse năduful, acuzându-l pe Paul Stănescu că a orchestrat această lovitură la adresa lui și a aflat că Fifor s-a bucurat de ceea ce i s-a întâmplat.

Văzându-l pe noul secretar general al PSD pe hol, s-a repezit la el să îi ceară socoteală. Panicat, Fifor i-a spus:  „Nu e adevărat, Mariane!”



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...