VIDEO Film fals pus la cale de PSD, cu presupuși voluntari gay deghizați în useriști. Filmarea e făcută lângă Primăria Voluntari, condusă de Florentin Pandele

VIDEO Film fals pus la cale de PSD, cu presupuși voluntari gay deghizați în useriști. Filmarea e făcută lângă Primăria Voluntari, condusă de Florentin Pandele

Un clip video distribuit pe Facebook arată o falsă echipă de campanie USR PLUS huiduită de locuitorii din Voluntari. În clip apar mai mulți bărbați cu peruci de femeie, cu pantalonii decupați în zona feselor și tricouri inscripționate USR PLUS, care ar fi huiduiți de locuitori.

Alianța USR PLUS a condamnat ”înscenarea murdară” și acuză PSD că ar fi realizat imaginile.

”Acele persoane nu sunt membri sau voluntari ai USRPLUS, iar acțiunea este realizată în mod deliberat pentru a induce în eroare alegătorii. Alianța USR PLUS solicită instituțiilor statului să se sesizeze”, se arată într-un comunicat al alianței.

Mai mult, USR PLUS susține că imaginile ar fi fost filmate pe strada Amza Pelea din Voluntari, în spatele Primăriei din Voluntari.

Primăria Voluntari de condusă de Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

”PSD face ce știe el mai bine de 30 de ani: să mintă, să fure și să incite la ură. Clipurile video sunt promovate în mod coordonat pe rețelele de socializare de membri și simpatizanți ai PSD, inclusiv de către candidați și consilieri ai PSD, cum este Constantin-Cristinel Iliescu consilier în cadrul Consiliului Local Sector 2, o persoană apropiată de candidatul PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu”, mai arată alianța.


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”