VIDEO Filmulețul cu care Antonia a „spart” internetul

VIDEO Filmulețul cu care Antonia a „spart” internetul

Nu doar o dată, despre Antonia s-a spus că ar fi una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar acest lucru este demonstrat aproape de fiecare dată când artista își face apariția.

Ajunsă la aproape 34 de ani, vârstă pe care o împlinește în luna aprilie, Antonia a postat recent pe Instagram un clip video în care este îmbrăcată sumar, într-un body alb prin care se vede aproape tot.

Artista este mai sexy ca oricând, iar fanii au reacționat imediat, mai ales că partenera lui Alex Velea și-a lăsat la vedere tatuajul intim și cercelul pe care îl ține ascuns de obicei.

În doar câteva ore, postarea făcută de Antonia a adunat peste 32.000 de like-uri și câteva sute de comentarii, semn că internauții au fost plăcut surprinși de felul în care a apărut artista pe Instagram.

„Divină”, „Superbă”, „Aveți ac de siguranță în sân?”, „Se înțelege de ce Velea a făcut atât de mulți copilași cu tine”, „Sexy”, „Hot” și „Fără defecte” au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat fanii în dreptul clipului.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”