VIDEO Firea s-a făcut de cacao la Madrid! Țoapa de Bacău a vrut să epateze și i-a căzut un muc din nas...

VIDEO Firea s-a făcut de cacao la Madrid! Țoapa de Bacău a vrut să epateze și i-a căzut un muc din nas...

Firea s-a făcut de cacao la Madrid! Țoapa de Bacău a vrut să epateze și i-a căzut un muc din nas... Cinci oameni s-au chinuit aproape 2 minute ca să desfacă un cadou adus de Gabriela Firea pentru primarul Madridului, Manuela Carmena. Obiectul de artă (o vază) oferit de primarul Gabriela Firea era învelit in două rânduri de hârtie, care acoperea o cutie urâtă de carton, murdară și lipită cu bucăți de bandă adezivă. Informația apare pe pagina de Facebook a jurnalistului Felix Damian, care a postat și o înregistrare video a momentului.

Ce a mai scris Felix Damian pe Facebook:

„Întâlnirea de la primaria Madridului a fost gestionată de Ambasada României, a cărei conducere a fost mult mai preocupată de cenzurarea presei, decât de evitarea unor situații penibile de protocol precum aceasta.
Și asta nu e tot!

Pare incredibil pentru o țară europeană ca România, dar șeful de presă de la primăria Madridului a fost certat de conducerea ambasadei pentru că a chemat presa, adică pe subsemnatul și pe Annamaria Damian.

Să se știe! Nu ne-a chemat nimeni! Am aflat noi, în ciuda eforturilor Ambasadei de a ne ascunde orice activitate de interes public în care sunt implicate autoritățile României!

Bineînțeles că spaniolii nu s-au supărat pentru lipsa de tact a diplomaților români (purtători de valize diplomat), antrenați doar ca să smulgă telefoanele mobile din mâinile cetățenilor. Vezi cazul încă nesoluționat al fostului purtător de cuvinte al Ambasadei de la Madrid!

Excesul de zel de pe vremea răposatului nu a dispărut, nici vechile apucături securiste, iar ambasada de la Madrid ne dovedește încă o dată că nu are nicio legătură cu spiritul european al transparenței și cu respectarea dreptului la libertatea de exprimare.

Uitați-vă la acest clip, ca să înțelegeți de ce nu se dorește presă la astfel de întâlniri la care „se muncește mult”.

PS: Chiar era nevoie de o delegație de 21 de oameni la semnarea unui simplu acord de colaborare?”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…