VIDEO Fiul deputatului AUR Ringo Dămureanu, atacat de un grup de tineri în timp ce mergea cu tramvaiul la școală

VIDEO Fiul deputatului AUR Ringo Dămureanu, atacat de un grup de tineri în timp ce mergea cu tramvaiul la școală

Doi adolescenţi, unul dintre ei fiind fiul deputatului AUR Ringo Dămureanu, au fost agresaţi de un grup de patru-cinci tineri în timp ce se aflau într-un tramvai, în Craiova.

Unuia dintre copii i-a fost spart ceasul, iar celui de-al doilea i-au fost furați banii, 5 lei.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, miercuri seara, cu privire la un conflict ce ar fi avut loc între mai mulţi tineri în timp ce se aflau într-un tramvai.

“În fapt, un bărbat din municipiul Craiova le-a declarat poliţiştilor că fiul său şi un coleg de clasă al acestuia, ambii de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea Bucureşti, ar fi fost agresaţi de un grup de patru, cinci tineri ce se aflau de asemenea în tramvai. În urma conflictului, unui minor i-ar fi fost spart ceasul de la mână, iar celui de-al doilea i-ar fi fost sustrasă suma de cinci lei”, a transmis IPJ Dolj.

Anchetatorii au precizat că bărbatul care a sesizat Poliţia în legătură cu conflictul din tramvai este un deputat AUR.

Poliţiştii fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Deputatul AUR Ringo Dămureanu a scris pe pagina sa de Facebook despre incident.

”ŞOCANT, în Craiova: Copiii noştri bătuţi, umpluţi de sânge, vandalizaţi, în tramvaiul modern al doamnei primar Lia Olguţa Vasilescu. Fiul meu, Victor, 15 ani, a fost astăzi ameninţat cu briceagul, lovit repetat în cap, umplut de sânge, cu ceasul de la mână spart, de o gaşcă de 6-7 tineri de etnie. La sfârşit, a fost ameninţat: "Te termin, ne mai vedem noi". Colegul lui a fost lovit, tâlhărit şi i s-a rupt plăsuţa cu cumpărături. Ambii copii se află în stare de şoc. Poliţia craioveană face cercetări. (...)”, a afirmat el.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...