VIDEO Fiul unor medici, autorul carnagiului din Belgrad era un elev model, care câștigase numeroase premii la concursurile școlare

VIDEO Fiul unor medici, autorul carnagiului din Belgrad era un elev model, care câștigase numeroase premii la concursurile școlare

Elevul de 14 care a deschis focul miercuri dimineață într-o școală din centrul Belgradului era o persoană tăcută și retrasă, susțin colegii băiatului care a luat arma tatălui lui și a început să tragă asupra colegilor, profesorului de istorie și a paznicului.

Părinții și copiii sunt șocați după atacul armat din BelgradFoto: OLIVER BUNIC / AFP / Profimedia

Un paznic și opt elevi au fost uciși după ce un băiat de 14 ani a deschis focul într-o școală gimnazială din Belgrad, au anunțat autoritățile din Serbia, informează Reuters. De asemenea, șase elevi și un profesor au fost răniți grav, a anunțat Ministerul de Interne, relatează televiziune de stat RTS.

Presa de la Belgrad scrie că atacatorul se numește Kostas K. iar părinții lui sunt medici.

Kostas era un elev bun, participând la multe competiții școlare. Anul trecut, acesta a câștigat și locul trei la un concurs municipal de istorie.

Colegii adolescentului spun că nu era un copil cu probleme, ba chiar tăcut și retras.

„Nu avea niciun motiv să facă asta”, spun copiii speriați de atacul de miercuri.

O altă colege povestește că atacatorul a fost întotdeauna drăguț și a avut note bune, era un elev bun și că nu s-ar aștepta niciodată să facă așa ceva.

Polițiștii l-au reținut reținut pe băiat, acesta fiind scos din școală cu cătușe și o jachetă pe față.

Momentul în care polițiștii îl scot pe băiatul de 14 ani din școală.Ofiţerii de poliţie l-au arestat pe tânăr şi l-au extras din zonă încătuşat şi cu capul acoperit cu o geacă.

Tabloidul sârbesc Novosti scrie că adolescentul s-ar fi aflat sub influența drogurilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”