VIDEO Foarte interesant ce spune soldatul ăsta ucrainean...

VIDEO Foarte interesant ce spune soldatul ăsta ucrainean...

Un soldat ucrainean care se identifică drept Kianin a minimalizat luni „victoria” rușilor în Soledar, amintind totodată că rușii au fost nevoiți să se retragă din multe orașe, inclusiv din apropierea Kievului sau Herson și Harkov.

Război în Ucraina - orașul ucrainean SoledarFoto: LIBKOS / AP / Profimedia

Totodată, soldatul subliniază că anumite lupte pot fi pierdute și din cauza minciunilor rușilor și a războiului informațional, dar pare să dea de înțeles că infanteria s-a retras din Soledar, în timp ce Serghei Cerevatîi, purtătorul de cuvânt al comandamentului militar din est, a declarat că Forțele de Apărare ucrainene continuă să apere Soledar.

  • Războiul informațional nu are loc doar pe front, ci mai mult în capul oamenilor noștri. Trebuie multă muncă pentru a îmbunătăți asta, în timp ce mii oameni ca mine lucrează pe front, facănd-o foarte bine. În special infanteria care opresc hoarda cu eforturi titanice, dar din păcate, pe frontul informațional, pierdem în anumite locuri pentru că oamenii noștri cred minciuni.
  • Pe scurt, În Soledar, nu vă așteptați la panică, orașul este mai degrabă mic... Au „succes colosal” acolo ocupanții?
  • Amintiți-vă că au fost aproape de Kiev, că au fost în Herson, Harkovul capturat. Unde sunt acum?
  • Faptul că omoară un batalion pe zi și un oraș complet devastat, nu mai e niciun sens pentru noi să fim acolo.Trebuie să ne păstrăm infanteria experimentată, curajoasa infanterie

Acesta a subliniat că infanteria ucraineană are curajul să se lupte, subliniind că nu este așa de ușor pe cât pare

  • Prieteni, în ceea ce privește situația din Bahmut este mult mai bună...
  • Bahmut este bombardat, la fel de grav ca întotdeauna, dar intensitatea este mai mare, cu artilerie, mortiere, MLRS, aviație, încercând să rupă linia apărării cu infanterie ca în Soledar
  • Au nevoie să arate o altă „victorie” asupra orașelor mici
  • Dar Bahmut rezistă. Bahmut este Ucraina, Steagul ucrainean este acolo. La fel și unitățile ucrainene.
  • Comandantul armatei Valeri Zalujnîi știe ce face.
  • Ce se întâmplă în Soledar și Bahmut nu este fără motiv
  • Șeful de stat major nu vă va spune multe informații pe care nu e nevoie să le știți
  • Informația pe care trebuie să o știți este că Bahmut rezistă.

Serghei Cerevatîi, purtătorul de cuvânt al comandamentului militar din est, a declarat că Forțele de Apărare ucrainene continuă să apere Soledar în regiunea Donețk și la periferia orașului, potrivit Ukrainska Pravda .

„Estul Ucrainei rămâne principala direcție a atacului agresorului. Inamicul a concentrat principalul atac pe direcția Bahmut, în special în zona Soledar, unde au loc lupte. Unitățile ucrainene continuă să apere orașul în sine și la periferie."

Într-o înregistrare video publicată sâmbătă seară de serviciul său de presă, șeful Wagner, Evgheni Prigojin, a vorbit despre motivele pentru care luptătorii săi au reușit să captureze orașul Soledar, în estul Ucrainei, un anunț încă negat de Kiev.

Prigojin spune despre armata sa privată că „este cea mai experimentată armată din lume”.

El spune că numeroase întrebări ale jurnaliștilor vizează „cum şi de ce [luptătorii] companiei militare private Wagner au o asemenea eficienţă. În primul rând, se luptă de mulți ani. Ei sunt probabil cea mai experimentată armată din lume.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

3 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

4 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

5 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat