VIDEO Focoasă femeie are Vârciu!

VIDEO Focoasă femeie are Vârciu!

Liviu Vârciu și Anda Călin, filmați în timp ce dansează pasional. Într-un local, îmbrăcați în negru, cei doi dansează foarte apropiați și se bucură din plin de moment. Liviu Vârciu poartă blugi și un sacou negru, pe când Anda Călin a îmbrăcat o rochie neagră, mini și cizme lungi, peste genunchi, scrie a1.ro .

În imagini e evidentă chimia dintre ei. Liviu o ține strâns pe partenera sa, care zâmbește cu gura până la urechi. După ce se mișcă pasional împreună, Anda face o piruetă și își sărută iubitul de mai multe ori.

Clipul a fost postat chiar de către artist pe contul său de Tiktok, iar comentariile nu au întârziat să apară.

”Sunteți superbi.....e cea mai frumoasă femeie cu care ai fost vreodată”, ”cea mai frumoasă femeie pe care a avut-o Liviu Vârciu în viața lui”, ”Superbi! Să vă iubiți mereu așa frumos! Frumosilor!”, Liviule,❤️dar să fie ultima femeie din viața ta, să îmbătrâniți împreună că sunteți tare frumoși împreună, se vede și dincolo de camerele de luat vederi”, au scris internauții în comentarii.

Iată videoclipul cu cei doi îndrăgostiți:


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”