VIDEO Forţele ruse bombardează Ohtirka, în nord-estul Ucrainei

VIDEO Forţele ruse bombardează Ohtirka, în nord-estul Ucrainei

Forţele ruse bombardează Ohtirka din regiunea Sumî, situată în nord-estul Ucrainei, lăsând populaţia fără electricitate şi încălzire, conform informaţiilor publicate de şeful administraţiei militare regionale, Dmitro Jivîtskî, pe contul său Telegram, transmite EFE.

"Nu există încălzire sau electricitate în Ohtirka, în regiunea Sumî, iar trupele ruse bombardează Sumî", a scris el.



"În principiu, întreaga regiune Sumî este acum un teritoriu din iad, care este distrus de trupele ruse", a mai spus Dmitro Jivîtskî.

El a informat că bombardarea oraşului Sumî a început în jurul orei locale 18:00 (16:00 GMT).

"Acum ne gândim cum să scoatem oamenii din acest oraş, pentru că într-o singură zi blocurile vor deveni o capcană de piatră rece, fără apă, lumină sau electricitate", a adăugat el.

El a susţinut că lucrează 24 de ore din 24 pentru a organiza evacuări din regiune, deoarece Nedrihailov, Boromlea, Bezdrîk şi Lebedîn sunt bombardate.

"Pur şi simplu distrug populaţia civilă. Acesta nu mai este (preşedintele Vladimir) Putin. Putin este un pitic nebun. Şi astăzi ruşii de rând ne ucid copiii noştri, bătrânii noştri. Pur şi simplu ne distrug ţara. Fără motiv", a subliniat el. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…