VIDEO Fotbal - Liga I: CFR Cluj - FC Argeş 5-0

VIDEO Fotbal - Liga I: CFR Cluj - FC Argeş 5-0

CFR Cluj a surclasat-o pe FC Argeş cu scorul de 5-0 (2-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 25-a a Ligii I de fotbal.



Fundaşul croat Luka Maric şi-a pus amprenta pe primele trei goluri, după ce a făcut cele două penalty-uri transformate de Ciprian Deac (35, 38), primul în urma unui fault la conaţionalul Gabriel Debeljuh, iar al doilea după un henţ, marcând apoi un autogol (49) la centrarea lui Alexandru Chipciu. De remarcat că faza premergătoare celui de-al doilea penalty a fost precedată de un ofsaid nesemnalizat la Costache.

Pentru campioană au mai marcat Valentin Costache (69) şi Mario Rondon (77).

CFR a avut şi o bară, prin Costache (5).

Aceasta a fost cea mai categorică victorie reuşită de CFR în acest campionat şi, totodată, cel mai drastic eşec al piteştenilor.

FC Argeş a încheiat astfel o serie de 11 meciuri consecutive fără înfrângere, 5 victorii şi 6 egaluri. CFR nu a primit gol în ultimele trei etape.

În tur, CFR s-a impus cu 2-0.

FC CFR 1907 Cluj - FC Argeş 5-0 (2-0), Stadion ''Dr. Constantin Rădulescu'' - Cluj-Napoca
Au marcat: Ciprian Deac (35 - penalty, 38 - penalty), Luka Maric (49, autogol), Valentin Costache (69), Mario Rondon (77).
Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Szabolcs Kovacs (Carei)
Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu) - CCA, Cătălin Cursaru (Ploieşti) - LPF
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA / facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”