VIDEO Fotbal: Bruno Fernandes, ales pentru a patra oară cel mai bun jucător al lunii în Anglia

VIDEO Fotbal: Bruno Fernandes, ales pentru a patra oară cel mai bun jucător al lunii în Anglia

Mijlocaşul portughez Bruno Fernandes, de la Manchester United, a fost ales cel mai bun jucător al lunii decembrie din Premier League, pentru a patra oară într-un an calendaristic după distincţiile primite în februarie, iunie şi noiembrie, transmite Reuters.

Fernandes a avut un rol cheie în ascensiunea lui United pe primul loc în Anglia, înainte de meciul derby cu FC Liverpool programat duminică pe Anfield. El devine primul jucător din Premier League care câştigă de patru ori premiul într-un interval de 12 luni.


În luna decembrie, portughezul a marcat trei goluri şi a oferit patru pase decisive care au ajutat United să câştige patru şi să obţină două remize în cele şase meciuri de campionat disputate luna trecută. Fernandes, 26 ani, a ajuns la cota de 15 goluri marcate în toate competiţiile din acest sezon.

''Trei goluri şi patru pase decisive au făcut luna completă. Să marchez şi să le ofer pase coechipierilor mei este perfect. Vreau să câştig şi alte trofee şi premii, dar sunt fericit că fac istorie'', a declarat Fernandes după primirea premiului.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”