VIDEO Fotbal: Cristian Săpunaru (Rapid) - Arbitrul mi-a spus că mă poate da şi afară din ţară

VIDEO Fotbal: Cristian Săpunaru (Rapid) - Arbitrul mi-a spus că mă poate da şi afară din ţară

Căpitanul echipei de fotbal Rapid Bucureşti, Cristian Săpunaru, care a provocat penalty-ul prin care FCSB a preluat conducerea în minutul 90+3, a afirmat la finalul partidei că arbitrul Istavan Kovacs i-ar fi spus, când i-a reproşat că a acordat uşor lovitura de la 11 metri, că îl poate da şi afară din ţară.



"A fost un meci frumos, atmosferă senzaţională, aşa cum trebuie să fie la un meci de fotbal. Păcat că nu am reuşit să terminăm la egalitate. Am rămas în 10 oameni, la început cred că unii au fost copleşiţi de atmosfera din tribune şi ne-am revenit după aia. Un derby îl poate câştiga oricine. Nu vorbim despre penalty, pentru că dacă vorbim despre penalty ar trebui să vorbim despre arbitru, şi eu din 2008, de la cazul Bricheta, nu am mai vorbit despre arbitri. Eu mi-am dorit să vorbesc cu arbitrul, dar nu se poate vorbi cu domnul arbitru. Mi-a zis că mă poate da şi afară din ţară. Dar nu vreau să vorbesc despre arbitraj", a afirmat Săpunaru al finalul partidei de pe Arena Naţională.

El a precizat că înfrângerea este mai dureroasă mai ales pentru suporterii giuleşteni care sperau măcar în obţinerea unui rezultat de egalitate.

"E dureros mai ales pentru suporteri. Dar acum ce să facem, mergem mai departe. Avem meciul cu Botoşani şi încercăm să scoată maximum. Noi încercăm să scoatem maximum din fiecare meci. Obiectivul nostru la început au fost salvarea de la retrogradare, acum după ce echipă a început să meargă mai bine, încercăm să scoatem cât mai mult", a mai spus Săpunaru.

FCSB a învins-o dramatic pe FC Rapid Bucureşti, cu scorul de 3-1 (1-1), miercuri seara, pe Arena Naţională, în etapa a 20-a a Ligii I de fotbal, într-un derby de tradiţie în care diferenţa a fost făcută de două goluri înscrise în minutele adiţionale.

Florin Tănase (14, 90+3 - penalty) şi Ianis Stoica (90+6) au înscris pentru roş-albaştri, iar Cristian Săpunaru (45+6 - penalty) a punctat pentru Rapid.

FCSB e neînvinsă de 13 etape, în care are 12 victorii şi un egal.

Rapid are doar o victorie în ultimele cinci etape, două egaluri şi două eşecuri.

În tur, Rapid a învins cu 1-0. AGERPRES (V, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…