VIDEO Fotbal: Dan Petrescu (CFR Cluj) - Cu FCSB e cel mai important meci al campionatului înainte de play-off

VIDEO Fotbal: Dan Petrescu (CFR Cluj) - Cu FCSB e cel mai important meci al campionatului înainte de play-off

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, luni, într-un interviu, că partida cu FCSB, prima oficială din acest an, este cea mai importantă pentru formaţia sa înaintea play-off-ului Ligii I de fotbal, el precizând că se gândeşte la această întâlnire încă de la începerea cantonamentului din Spania.

"În mare am alcătuit echipa pentru primul meci, dar sunt ceva probleme de lot. E clar că nu o să pot alinia echipa pe care o vreau eu, adică cea mai bună. Dar cred că nici FCSB nu va putea alinia cea mai bună echipă, mai ales că au şi doi suspendaţi. Aşa că în cap am 7-8 jucători acum, dar pentru ultimele 3 locuri voi vedea ce se întâmplă în această săptămână. Eu mă gândesc la primul meci de când am venit în cantonament... mai ales când joci cu FCSB este poate cel mai important meci al campionatului înainte de play-off. Cea mai mare presiune o are CFR. Indiferent de rezultat cei de la FCSB nu au presiune", a afirmat Petrescu în interviul publicat pe pagina oficială de YouTube a clubului.

Tehnicianul s-a arătat mulţumit de stagiul de pregătire din Spania, chiar dacă jucătorii săi nu sunt încă la potenţialul maxim.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 „Nu mai pot fi părtaș la această ticăloșie” / Demisie cu strigături la vârful diplomației Rusiei

4 Dovada pierderilor imense suferite în Ucraina! Rusia scoate din depozite vechile T-62!

5 Interesante amănunte...