VIDEO Fotbal: FC Barcelona i-a atribuit lui Ansu Fati numărul 10 purtat de Messi

VIDEO Fotbal: FC Barcelona i-a atribuit lui Ansu Fati numărul 10 purtat de Messi

Emblematicul număr 10 al argentinianului Lionel Messi, transferat la Paris Saint-Germain, a fost atribuit tinerei speranţe a echipei FC Barcelona, Ansu Fati (18 ani), a anunţat, miercuri, clubul catalan pe reţelele de socializare, citate de AFP.

Aflat în faza de recuperare după ruptura de la meniscul genunchiului stâng survenită în urmă cu aproape un an, în noiembrie 2020, Ansu Fati a apărut într-o înregistrare video difuzată de Barca pe reţelele de socializare, în care poate fi văzut îmbrăcând tricoul cu numărul 10, care i-a aparţinut starului argentinian.



Numărul 10 a fost purtat şi de alte legende înaintea lui Messi, precum brazilienii Ronaldinho, Rivaldo sau Romario.

Această atribuire a numărului pune capăt speculaţiilor conform cărora numărul 10 al argentinianului, transferat la PSG în august, va fi retras de Barcelona în semn de omagiu pentru cel mai bun jucător din istoria clubului.

FC Barcelona a mai anunţat, miercuri, că atacantul francez Ousmane Dembele va recupera numărul 7 de la Antoine Griezmann, revenit la Atletico Madrid în noaptea de marţi spre miercuri.

Un alt recrut catalan de ultim minut, olandezul Luuk de Jong (Sevilla), va purta numărul 17.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...