VIDEO Fotbal: Liviu Ciobotariu (FC Voluntari) - Întâlnim cea mai în formă echipă din acest play-off

VIDEO Fotbal: Liviu Ciobotariu (FC Voluntari) - Întâlnim cea mai în formă echipă din acest play-off

Antrenorul echipei de fotbal FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că ilfovenii vor întâlni sâmbătă cea mai în formă echipă din play-off, Universitatea Craiova.


''Întâlnim cea mai în formă echipă din acest play-off, ca joc, ca statistică, alături de FCSB, o echipă cu un lot valoros, cu calitate foarte bună, cu un moral foarte bun. Este clar că ne aşteaptă o deplasare grea, dificilă, probabil că stadionul va fi plin, vom juca într-o atmosferă incendiară, ceea ce ne motivează'', a afirmat tehnicianul.

''Ca să obţinem un rezultat pozitiv la Craiova trebuie să facem un joc perfect, fără greşeală, în special în ceea ce înseamnă organizarea defensivă, pentru că vom întâlni o echipă cu jucători de mare calitate în atac. Trebuie să ne câştigăm duelurile, să fim foarte exacţi în apărare, pentru că atât Ivan, Baiaram, Gustavo, Markovic sunt într-o formă deosebită, am văzut şi la ultimul joc al lor, Creţu, care a marcat două goluri. Sunt bucuros că am tot lotul la dispoziţie şi sper să fiu inspirat să aleg cel mai bun unsprezece. Ne dorim să facem un meci bun şi să plecăm cu un rezultat pozitiv de la Craiova'', a mai spus Ciobotariu.

Antrenorul echipei din Voluntari a precizat că nu are probleme de lot, în afară de Budescu, accidentat, ''o pierdere foarte mare'' pentru ceea ce înseamnă faza de atac, el fiind ''jucătorul de creaţie'' al echipei.

Ciobotariu consideră că echipa sa a făcut meciuri bune în play-off, mai ales împotriva echipelor care se bat la titlu: ''Exceptând jocul cu FCSB, când am întâlnit echipele care se bat la titlu am făcut jocuri bune, jocul de acasă cu CFR a fost unul bun, numai că am avut probleme la acea fază fixă, în rest eu zic că ne-am descurcat destul de bine. Îmi doresc foarte mult să ne ridicăm la nivelul mizei partidei şi să facem un joc bun, care să fie cumulat cu un rezultat pozitiv''.

Liviu Ciobotariu se simte motivat de faptul că Stadionul ''Ion Oblemenco'' va fi plin: ''Pentru orice jucător de fotbal, în momentul în care joacă pe un stadion plin şi cu o atmosferă incendiară este o plăcere, o motivaţie în plus. Cred că nu vom avea stres sau emoţii, pentru că am în componenţă jucători de mare experienţă, care au mai jucat meciuri de genul acesta''.

Ciobotariu nu a dorit să comenteze zvonurile legate de problemele existente la club: ''Mai avem trei săptămâni în care trebuie să rămânem foarte concentraţi, indiferent ce se întâmplă în jurul nostru, pentru că ne dorim foarte mult locul patru şi finala Cupei''.

''Nu am nicio problemă cu conducerea clubului. Eu mai am contract până la finalul sezonului, vreau şi o să-l duc până la capăt, important este să realizăm ceea ce ne-am propus eu, jucătorii şi conducerea'', a subliniat Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul a precizat că se va baza până la finalul campionatului pe Gabi Tamaş (38 ani), ''un jucător cu mare experienţă'', care ''a făcut un sezon foarte bun''.

''El este un om de caracter şi va juca până la final, după care vom vedea ce se va întâmpla'', a mai spus Ciobotariu, care nu a dorit să comenteze nemulţumirile ''veteranului''.

Universitatea Craiova o va întâlni pe FC Voluntari, sâmbătă, în Bănie, de la ora 20:00, în etapa a şaptea a fazei play-off a Ligii I. În turul play-off-ului, FC Voluntari s-a impus cu 3-1.
AGERPRES (V, AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”