VIDEO Fotbal: Petrescu (CFR Cluj) - Sper ca această etapă să nu fie decisivă şi ultimul meci să se joace cu trofeul pe masă

VIDEO Fotbal: Petrescu (CFR Cluj) - Sper ca această etapă să nu fie decisivă şi ultimul meci să se joace cu trofeul pe masă

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă online, că îşi doreşte ca etapa din acest week-end, a 8-a a play-off-ului Ligii I, să nu fie decisivă în lupta pentru titlu cu Universitatea Craiova şi speră ca ultimul meci al campionatului să se dispute cu trofeul pe masă.


El a menţionat că partida cu FCSB de duminică este foarte importantă atât pentru formaţia sa, cât şi pentru adversari.

"Toate meciurile din play-off sunt grele, mai ales când joacă CFR Cluj cu FCSB. Anul acesta poate nu mai are aceeaşi intensitate şi acelaşi interes pentru că sezoanele trecute erau echipele de pe locurile 1 şi 2. Acum FCSB a ieşit din lupta pentru titlu, dar trebuie să se califice pentru Europa League. Noi am rămas încă în lupta pentru titlu. Deci ambele echipe au obiective clare şi va fi cu siguranţă un meci cu intensitate, un meci foarte greu. Sper ca această etapă să nu fie decisivă pentru titlu. Sper să se joace şi ultimul meci cu trofeul pe masă. Dar e posibil orice. Depinde ce vom face noi. Dacă noi vom avea un rezultat negativ va fi foarte greu să mai revenim", a spus tehnicianul.

"Faptul că FCSB nu are încă asigurat locul de participare în cupele europene dă o încărcătură mai mare partidei. Mai ales că miercuri ei au un meci foarte greu în finala Cupei. Sepsi OSK e o echipă importantă cu jucători agresivi, deci nu va fi o finală uşoară. Aşa că la meciul ăsta de duminică presiunea este la fel de mare şi pentru ei, şi pentru noi. Tot timpul când se schimbă antrenorul în primul meci jucătorii îşi dau viaţa pe teren ca să demonstreze noului antrenor. Deci din punctul ăsta de vedere pentru noi nu e bine că s-a schimbat acum antrenorul la FCSB (n.r. - Anton Petrea l-a înlocuit pe Bogdan Vintilă)", a adăugat el.

Întrebat dacă se teme de arbitraj la meciul cu FCSB, Petrescu a răspuns: "Nu mă mai tem de nimic. La ce probleme am avut... posibil să fie la fel, posibil să nu fie... Sincer mi-aş dori şi eu o greşeală mare de arbitraj pentru CFR Cluj. Mi-aş dori, dar nu o să o am".

În ceea ce priveşte cele şase cazuri de COVID-19 de la Dinamo, antrenorul a menţionat că nu este de acord cu o eventuală întrerupere a campionatului. "Nu e decizia mea, nu e problema mea, dar şi când eram pe primul loc, şi acum când suntem pe doi, nu sunt de acord cu oprirea competiţiei. Trebuie să se joace, fotbalul se joacă peste tot", a explicat el.

Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, duminică, de la ora 21:00, în deplasare, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a a play-off-ului Ligii I. AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 Schimbare de tactică? / Rușii au atacat aseară Ucraina cu drone necunoscute, mai greu de interceptat