VIDEO „Fotomodelă” Playboy, fugărită de o vacă în timpul unei ședințe foto

VIDEO „Fotomodelă” Playboy, fugărită de o vacă în timpul unei ședințe foto

Un model al celebrei publicații pentru adulți Playboy a trăit momente de groază în timpul unei ședințe foto. A vrut să se fotografieze lângă o văcuță, dar animalul nu a fost încântat de prezența ei. Așa că a început să o fugărească, iar imaginile au ajuns postate în mediul online, scrie substantial.ro

Modelul Francia James, în vârstă de 32 de ani, a vrut să le facă o surpriză urmăritorilor săi din mediul online. Frumoasa șatenă, născută în Columbia, a ajuns cunoscută pe plan internațional pentru aparițiile sale în revista pentru adulți Playboy. Iar pe rețelele de socializare este o adevărată vedetă, având peste 11 milioane de urmăritori.

Iar că să-și mențină comunitatea din online cât mai aproape de ea, modelul face mereu ședințe foto incendiare, care strâng sute de mii de aprecieri în doar câteva ore. Acum, a vrut să facă ceva inedit, așa că a pus la cale un shooting la o fermă din țara sa natală.

În cadrul ales de ea era și o văcuță, cu care a încercat să se împrietenească. Francia a vrut doar să obțină o fotografie drăguță, dar în schimb s-a ales cu o sperietură pe cinste.

Văcuța a atacat-o pe modelul Playboy

Imediat cum modelul a încercat să se apropie de văcuță, aceasta s-a înfuriat și a încercat să o alerge. Francia James a scăpat nevătămată doar pentru că a reușit să fugă suficient de repede de lângă ea.

Nici a doua încercare nu a fost cu mai mult noroc. Când s-a apropiat, animalul s-a pregătit din nou de atac, așa că Francia a renunțat la ideea sa de fotografie.

În online a postat însă filmarea de le ședința ei foto eșuată. În imagini se vede exact momentul în care modelul vrea să se apropie de văcuță, dar este respins cu violență. Ca să facă puțin haz de necaz, frumoasa columbiană a postat o descriere amuzantă la videoclip.

Am crezut că putem fi prietene. , a scris ea urmăritorilor săi din mediul online.

Admiratorii ei de pe rețelele de socializare pare însă că s-au bucurat din plin de imagini. Postarea a strâns peste 150 de mii de aprecieri și 3 mii de comentarii și poate fi urmărită și în cele ce urmează.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro