VIDEO Fratele primarului din Kiev: Atacul asupra capitalei ucrainene ar putea avea loc „în orice moment”

VIDEO Fratele primarului din Kiev: Atacul asupra capitalei ucrainene ar putea avea loc „în orice moment”

Wladimir Klitschko, membru al forțelor de apărare teritorială a Ucrainei, fost campion la box și frate al primarului Kievului, a declarat pentru CNN că trupele ruse au atacat astăzi zone din întreaga țară a Ucrainei, ținta lor principală fiind capitala Kiev.

„În următoarele zile, ne așteptăm la un atac semnificativ asupra capitalei. Ei se regrupează. Încearcă să găsească strategii diferite și încearcă să găsească calea potrivită, momentul potrivit. Așa că fiecare oră contează, ne aşteptăm la un atac asupra capitalei în orice moment, mai ales, după cum am spus, în următoarele zile. Ţinta lor este capitala”, a spus Klitschko.

El a spus că voința poporului ucrainean rămâne puternică, dar are nevoie de sprijin.

„Avem o mulțime de echipamente, echipament militar și vom face orice este posibil, încercăm să depășim armata rusă cât de mult putem. Nu știu cât vom rezista, dar noi vom rezista cât putem. Ceea ce este cu adevărat necesar este sprijinul internațional. Trebuie să izolați Rusia și economia Rusiei”, a spus el.

„Este important ca lumea occidentală și aliații noștri să acționeze acum. Nu putem aștepta săptămâni sau luni pentru anumite decizii. Este vorba despre ore și minute. Avem nevoie de sprijin — financiar, umanitar, echipament militar. Avem grijă de noi, aveți încredere în noi”, a adăugat fratele primarului din Kiev.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria