VIDEO Fregata Amiral Makarov ar fi fost avariată în atacul cu drone

VIDEO Fregata Amiral Makarov ar fi fost avariată în atacul cu drone

Consilierul prezidențial ucrainean Anton Geraschenko a susținut într-o postare pe Telegram că, potrivit mai multor surse consultate de acesta, mai multe nave de război rusești din Flota Mării Negre au fost aruncate în aer noaptea trecută – inclusiv o fregată și o navă de debarcare.

Pe de altă parte, forțele navale rusești spun că ar fi respins un atac cu drone în golful Sevastopol, potrivit liderului instalat de Moscova în zonă, citat de Sky News .

Guvernatorul Sevastopolului, Mihail Razvozhaev, a anunțat că toate camerele de supraveghere din oraș vor fi închise, după ce a precizat că atacul de sâmbătă a fost ”cel mai masiv de la începutul operațiunii militare speciale”, transmite agenția rusă de presă TASS . Restricția vine în contextul în care autoritățile impuse de Rusia susțin că nu a fost lovit nimic în oraș.

Cu toate că guvernatorul spune că dronele nu au atins nicio țintă, potrivit informațiilor preliminare, fregata rusă Amiral Makarov a fost avariată în urma loviturilor de sâmbătă asupra Sevastopolului, transmie The Kyiv Independent.

Fregata este folosită pentru lansarea de rachete, inclusiv a celor Kalibr.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu