VIDEO George Simion a început să pută a prostie de pesedist! A recitat din obscurul Bamboi spunând că e Eminescu!

VIDEO George Simion a început să pută a prostie de pesedist! A recitat din obscurul Bamboi spunând că e Eminescu!

George Simion, liderul partidului auto-proclamat patriotic AUR, l-a confundat miercuri în plenul Parlamentului pe poetul național Mihai Eminescu cu un obscur poet băcăuan pe nume Marian Bamboi.

În discursul său care s-a vrut vitriolant la adresa guvernului, Simion a citat câteva presupuse versuri pe care i le-a atribuit lui Mihai Eminescu, dar care sunt semnate de fapt de Marian Bamboi.

Marele nostru Eminescu avea o poezie care se potrivește foarte bine votului de astăzi, votului vostru, pentru că noi nu votăm pentru împrumuturi”, a spus Simion de la tribuna Parlamentului, declamând apoi următoarele versuri:

„De ani și ani cădeți în hău, nimic nu vă mai merge/Rușine să vă fie în veac că v-ați trădat străbunii/De parcă n-ați fi pui de dac, ci rude-ați fi cu hunii”.

Versurile fac parte din poezia ”Eminescu răsucindu-se în mormânt” de Marian Bamboi ( Sursa )

George Simion se prezintă drept un apărător al valorilor tradiționale ale neamului românesc. El a absolvit colegiul Gheorghe Lazăr din București și facultatea de Administrație a Universității din București.

Video, de la minutul 50:


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…