VIDEO Georgiana, „regina deocheatelor” de pe TikTok, și-a cumpărat vilă de 100.000 de euro

VIDEO Georgiana, „regina deocheatelor” de pe TikTok, și-a cumpărat vilă de 100.000 de euro

O tânără din Iași, cunoscută cu numele Maria Georgiana, una dintre cele mai urmărite femei de pe platforma TikTok și pe rețelele de socializare, și-a cumpărat casa visurilor ei! Aceasta se află într-o zonă retrasă și liniștită, departe de agitația cotidiană. Reporterii bzi.ro au surprins la fața locului imagini cu vila tinerei, localizată într-un complex modern de case din județul Iași.

Tânăra ieșeancă, cunoscută de urmăritorii săi sub numele de Maria Georgiana, la vârsta de 23 ani, a devenit virală în mediul online, pe platforma TikTok și pe rețele de socializare precum: Instagram, Facebook, Twitter etc. De asemenea, tânăra deține un cont pe platforma Only Fans, unde are o mulțime de urmăritori care plătesc pentru a vedea imagini atrăgătoare cu ea. La fiecare postare publicată, tânăra obține zeci de mii de aprecieri. Maria primește multe comentarii de la urmăritorii săi, având parte atât de susținători, cât și de persoane care o critică. Mulți o apreciază pentru curajul său de afirmare și pentru faptul că nu o afectează comentariile negative. Recent, tânăra le-a dat peste nas criticilor săi, publicând pe Instagram și pe TikTok imagini cu noua sa achiziție. „Un vis devenit realitate! În sfârșit mi-am cumpărat casa la care am visat de mult”, susține Maria Georgiana.

Mulți au întrebat-o pe Georgiana din ce face bani și au acuzat-o că ar face videochat.

Tânăra nu a ezitat să recunoască faptul că lucrează pentru o platformă numită „Only Fans”, iar acolo, practic, vinde imagini cu ea. Tânăra ar fi obținut zeci de mii de dolari din asta de-a lungul timpului. Multe tinere lucrează pentru această platformă, însă puține au curajul să recunoască.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa