VIDEO Gest fără precendent. Toți jurnaliștii prezenți la Comisia Iordache au refuzat să îi ia declarații lui Nicolicea

VIDEO Gest fără precendent. Toți jurnaliștii prezenți la Comisia Iordache au refuzat să îi ia declarații lui Nicolicea

Gest fără precedent făcut luni de jurnaliștii de la Camera Deputaților prezenți la ședința Comisiei speciale care a modificat Codul penal. La finalul dezbaterilor, deputatul PSD Eugen Nicolicea, unul dintre parlamentarii care s-au remarcat prin limbaj vulgar și atitudine agresivă la adresa presei, a vrut să vină să facă declarații, dar toți jurnaliștii au plecat, refuzând să îl asculte.

Motivul a fost că Eugen Nicolicea nu a vrut să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, ci să vorbească exclusiv despre subiectul care îl interesa pe el: un conflict verbalavut anterior cu deputatul PNL, Cătălin Predoiu, în cadrul căruia el însuși folosise un limbaj suburban.

Jurnaliștii i-au spus că ”ei nu sunt scenă pentru conflictul” lui cu deputatul PNL, moment în care Nicolicea a plecat din fața microfoanelor. După câteva minute, Eugen Nicolicea a revenit în fața jurnaliștilor, dar aceștia efectiv l-au lăsat singur în fața camerelor.

 Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost luni protagonistul unui moment jenant în comisia Iordache, unde care se dezbăteau modificările Codului penal. El a folosit un limbaj suburban într-o dispută cu fostul ministru PNL al Justiției Cătălin Predoiu.

Liberalul a întrebat de ce a fost scoasă categoria terților din noua definiție propusă de PSD la infracțiunea de abuz în serviciu.

”Am explicat o dată înainte de a pleca la plen, probabil că erați la budă. Păi ce facem aicea?”, a răspuns Nicolicea.

”La nivelul la care ați replicat dumneavoastră, puteți rămâne. Nu pierde țara nimic. Dar când scoateți terții din categoria acestor subiecți de infracțiune, dați o primă de încredere celor care vor să fure acest buget. Câtă vreme se poate fura prin intermediari, asta faceți: legiferați furtul în România. La budă sau unde vreți dumneavoastră”, a reacționat Predoiu.

”În locul dumneavoastră de autor al prostiilor ăstora din Cod parcă ar fi bine să tăceți o țâră”, a replicat Nicolicea.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”