VIDEO „Glorie Rusiei” a strigat rusul care conducea acest camion. Au fost ultimele cuvinte, imediat a „încălecat” o mină anti-tanc...

VIDEO „Glorie Rusiei” a strigat rusul care conducea acest camion. Au fost ultimele cuvinte, imediat a „încălecat” o mină anti-tanc...

Imagini filmate pe frontul din Ucraina arată moartea cruntă a unui soldat rus care tocmai își lăudase țara în scop propagandistic.

Nu este clar unde a avut loc explozia. În filmare se poate auzi cum soldați ruși aflați pe margine îl îndeamnă pe șofer să calce accelerația mai tare pentru a putea traversa o zonă accidentată de drum.

Unii comentatori speculează că este posibil să nu fi intrat într-o mină, ci să-i fi explodat un proiectil anti-tanc pe care l-a prezentat la începutul filmării, înainte să strige "Glorie Rusiei!" și să demareze.

Autorii postării pe canalul de Telegram afirmă că soldatul rus aflat la volan a murit instantaneu din cauza exploziei devastatoare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

4 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

5 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”