VIDEO Gorj: Drumarii continuă lucrările de deszăpezire pe DN 67C Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului

VIDEO Gorj: Drumarii continuă lucrările de deszăpezire pe DN 67C Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului

Angajaţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova continuă lucrările de deszăpezire pe DN 67C Transalpina, sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, unde zilele trecute stratul de zăpadă măsura chiar şi 3 metri în unele zone.

Potrivit DRDP Craiova, drumarii mai au de montat indicatoarele şi de efectuat revizia parapetelui.

"Continuă lucrările de deszăpezire pe DN 67C Transalpina sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului, cele două echipaje ale DRDP Craiova care acţionează în vederea deszăpezirii acestui sector de drum de la Secţia Târgu Jiu şi Secţia Râmnicu Vâlcea s-au întâlnit, deci s-a deschis o cale de comunicare între cele două localităţi, dar încă mai e mult de lucru. Mai avem de montat indicatoarele, în afara părţii carosabile zăpada este destul de mare, acest lucru îngreunând montarea indicatoarelor, cât şi revizia parapetelui, dar sper ca în următoarea perioadă să ne ajute şi vremea să finalizăm aceste lucrări şi să putem relua circulaţia pe DN 67C cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului", a transmis Cristi Tudor, reprezentant al DRDP Craiova.



El a adăugat că, în continuare, face un apel la toţi participanţii la trafic să nu intre pe sectorul de drum închis circulaţiei.

"Facem în continuare apel către toţi participanţii la trafic să nu intre pe acest sector de drum pentru că îşi pun în pericol atât viaţa lor, dar riscă să pună în pericol şi viaţa altor participanţi la trafic care, la fel, intră pe acest sector de drum închis. Noaptea, temperaturile scad destul de mult, existând riscul de a fi alunecuş pe partea carosabilă", a mai spus Cristi Tudor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria