VIDEO GRAV, semne de DICTATURĂ! Opt milițieni l-au ridicat ABUZIV din stradă pe Marian Moroșanu și l-au dus la secția unde a fost bătut în 1989!

VIDEO GRAV, semne de DICTATURĂ! Opt milițieni l-au ridicat ABUZIV din stradă pe Marian Moroșanu și l-au dus la secția unde a fost bătut în 1989!

GRAV, semne de DICTATURĂ! Opt milițieni l-au ridicat abuziv din stradă pe Marian Moroșanu și l-au dus la secția unde a fost bătut în 1989!

De la minutul 12.00:

Protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu”  fost ridicat, miercuri noapte, de patru echipaje de politie in timp ce il astepta pe ministrul Culturii, Daniel Breaz in fata sediului B1 TV.

Politistii au aparut fara ca protestatarul sa se fi manifestat in vreun fel. Ei au invocat faptul ca Morosanu are „antecedente”. Morosanu le-a explicat:  „Am venit sa-i arat domnului ministru Breaz in ce hal arata monumentul Eroii Revolutiei”.

In timp ce protestatarul era inconjurat de politisti, ministrul Culturii a iesit in viteza din sediul B1 TV fara ca macar sa se uite la acesta.

Politistii au incercat sa-i puna catuse protestatarului, dupa care l-au obligat sa mearga cu ei la Sectia de Politie numarul 1. Este chiar chiar in care Morosanu a fost batut de militieni in decembrie 1989.

„Sectia 1 este sectia in care Marian a fost batut o noapte intreaga in ’89. Si ca sa stiti si voi, defectul de vorbire l-a dobandit in urma batailor aplicate de militie, nu e retardat, asa cum va aud des pe unii spunand”, a explicat Angi Serban, o apropiata a lui Morosanu.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Tun de 400 de milioane de euro! / Cui au dat liberalii licențele pentru nămolul de la Techirghiol și sarea de la…

2 „Femeile care vor să facă sex să poarte la job un cerculeț verde pe rever” / Controversă provocată de George Bu…

3 Așa o fi?

4 Alcov politic / În sfârșit, tractoristul Stănescu a primit verde de la Cotroceni să depună moțiunea de cenzură

5 Scandal la Zona liberă Curtici-Arad! „Marmota” s-a dedulcit la „ciocolată”?