VIDEO Grindeanu: Am primit un SMS azi dimineaţă: „Succes! Klaus Iohannis”

VIDEO Grindeanu: Am primit un SMS azi dimineaţă: „Succes! Klaus Iohannis”

Sorin Grindeanu a declarat că a primit un SMS în această dimineaţă de la Klaus Iohannis - al cărui număr de telefon nu îl avea - şi a trebuit să verifice dacă îi aparţine preşedintelui. „Era un anunţ de succes, semnat”, a declarat Sorin Grindeanu.

„În cursul zilei de ieri am avut foarte multe informaţii contradictorii. Azi dimineaţă am primit un sms de la domnul preşedinte Klaus Iohannis. Nu aveam numărul. L-am sunat pe domnul Dragnea, - pentru că, neavând numărul domnului preşedinte, în aceste zile te poţi aştepta la orice - să verific dacă acela e numărul preşedintelui. După ce am primit confirmarea, i-am mulţumit domnului preşedinte pentru încrederea acordată.

(SMS-ul) era un anunţ de succes, semnat: Succes! Klaus Iohannis”, a declarat Sorin Grindeanu.

Discuţiile de ieri au decurs "decent", a spus Grindeanu, care a adăugat că preşedintele nu i-a cerut o listă cu viitori miniştri.

„Pe mine m-a sunat prim-ministrul desemnat să mă întrebe dacă s-a anunţat că a fost desemnat şi mi-a spus că îmi trimite numărul primit pentru a verifica dacă e numărul preşedintelui Iohannis. Prima reacţie a lui e că era vreo glumă de la vreun coleg.

Noi, azi, la 11 hotărâsem să ne întâlnim, la 11 să declanşăm procedurile constituţionale. Cu sms sau fără sms, avem un prim ministru desemnat şi ne apucăm de treabă”, a explicat Dragnea.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...