VIDEO Gudurăul nr.2 din PSD povestește cum va fi schimbat Grindeanu

VIDEO Gudurăul nr.2 din PSD povestește cum va fi schimbat Grindeanu

Gudurăul nr.2 din PSD: Nu vom ezita să schimbăm premierul. Remanierea s-ar putea transforma în schimbarea întregului Guvern. Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, anunţă că partidul NU va ezita să îl schimbe inclusiv pe premierul Sorin Grindeanu dacă analiza internă a partidului, aflată acum în desfăşurare, va arăta că Executivul nu îşi face treaba.

Niculae Bădălău vorbeşte deja despre faptul că în PSD sunt suficienţi oameni care să-l înlocuiască pe actualul premier şi spune că este sigur că preşedintele Klaus Iohannis ar nominaliza tot o persoană din Partidul Social Democrat.

„Acolo unde vom constata deficienţe nu ne vom da în lături să propunem schimbarea de miniştri, inclusiv a Guvernului, dacă considerăm că acesta a încetinit ritmul aplicării programului de guvernare. Membrii Guvernului nu au comunicat îndeajuns, sunt multe lucruri, dorim intensificarea ritmului de aplicare. PSD are oameni şi are o rezervă de cadre foarte buni care oricând pot înlocui un prim ministru. Nu vom ezita să schimbăm premierul. Avem o majoritate solidă, avem un program de guvernare apreciat de români şi consider că dânsul vrea bine României şi va nominaliza tot un social democrat”, a declarat Niculae Bădălău, președintele executiv al PSD.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /