VIDEO Guvernarea MINCIUNII! Cretinul de la Transporturi a rămas blocat în tren dar, boul dracului, s-a declarat mulțumit!

Guvernarea MINCIUNII! Cretinul de la Transporturi a rămas blocat în tren dar, boul dracului, s-a declarat mulțumit!

Usa vagonului in care a calatorit marti ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, s-a blocat si a fost nevoie de interventia a trei oameni pentru ca aceasta sa fie deschisa, relateaza Realitatea.net.

Razvan Cuc a mers cu trenul de la Bucuresti la Constanta, pentru a inspecta starea vagoanelor si pentru a vedea care sunt conditiile de trafic pe ruta pe care zeci de mii de oameni vor merge in urmatoarea perioada pe litoral.

 Ministrul s-a deplasat cu un tren InterRegio pe ruta Bucuresti-Constanta, cu plecare la ora 9.30 si a ajuns la destinatie cu 6 minute mai devreme. Razvan Cuc s-a declarat multumit de conditiile din tren si de drum.

„Am decis sa fac aceasta calatorie astazi cu operatorul national de transport feroviar, tocmai pentru a vedea exact cum se desfasoara conditiile de trafic, de circulatie, pentru romani, pentru turisti care vin la mare. Am venit cu un tren care a fost modernizat in 2018 in Romania. Asta este foarte important, toate investitiile pe care le va derula de acum CFR Calatori pe partea de modernizare de vagoane, de locomotive se vor face in Romania.

Am fost multumit de conditii, am facut o inspectie in tot trenul sa vad si toaletele cum sunt si totul a decurs conform asteptarilor, adica foarte bine. O calatorie de doua ore, 225 de kilometri, eu cred ca merita sa venim cu trenul la mare, daca ma intrebati pe mine”, a spus Cuc.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

3 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

4 DOCUMENTE Mugur Mihăescu „Garcea” a fost recrutat de Securitate pentru a-și turna colegii din familii de milit…

5 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …