VIDEO Guvernarea MINCIUNII! Cretinul de la Transporturi a rămas blocat în tren dar, boul dracului, s-a declarat mulțumit!

VIDEO Guvernarea MINCIUNII! Cretinul de la Transporturi a rămas blocat în tren dar, boul dracului, s-a declarat mulțumit!

Guvernarea MINCIUNII! Cretinul de la Transporturi a rămas blocat în tren dar, boul dracului, s-a declarat mulțumit!

Usa vagonului in care a calatorit marti ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, s-a blocat si a fost nevoie de interventia a trei oameni pentru ca aceasta sa fie deschisa, relateaza Realitatea.net.

Razvan Cuc a mers cu trenul de la Bucuresti la Constanta, pentru a inspecta starea vagoanelor si pentru a vedea care sunt conditiile de trafic pe ruta pe care zeci de mii de oameni vor merge in urmatoarea perioada pe litoral.

 Ministrul s-a deplasat cu un tren InterRegio pe ruta Bucuresti-Constanta, cu plecare la ora 9.30 si a ajuns la destinatie cu 6 minute mai devreme. Razvan Cuc s-a declarat multumit de conditiile din tren si de drum.

„Am decis sa fac aceasta calatorie astazi cu operatorul national de transport feroviar, tocmai pentru a vedea exact cum se desfasoara conditiile de trafic, de circulatie, pentru romani, pentru turisti care vin la mare. Am venit cu un tren care a fost modernizat in 2018 in Romania. Asta este foarte important, toate investitiile pe care le va derula de acum CFR Calatori pe partea de modernizare de vagoane, de locomotive se vor face in Romania.

Am fost multumit de conditii, am facut o inspectie in tot trenul sa vad si toaletele cum sunt si totul a decurs conform asteptarilor, adica foarte bine. O calatorie de doua ore, 225 de kilometri, eu cred ca merita sa venim cu trenul la mare, daca ma intrebati pe mine”, a spus Cuc.


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”