Video HALUCINANT! T.Toader, „binecuvântat” în biroul ministerial de un infractor! Asta a ajuns România, oameni buni!

Video HALUCINANT! T.Toader, „binecuvântat” în biroul ministerial de un infractor! Asta a ajuns România, oameni buni!

Video HALUCINANT! T.Toader, „binecuvântat” în biroul ministerial de un infractor! Asta a ajuns România, oameni buni! Imagini halucinante filmate în biroul ministrului justiției, Tudorel Toader.

De la minutul 01.30:

 Un infractor, fost candidat președinție, ce se autointitulează „Reverendul”, a postat pe Facebook un filmuleț realizat în biroul ministrului Justiției, iar la un moment dat l-a „binecuvântat” și i-a pus mâna pe cap.

Este vorba despre Aurel Rădulescu, candidat în 2004 la fotoliul de la Cotroceni.

Omul a vrut să candideze și în 2009, dar a fost arestat și condamnat pentru înșelăciune!

Eminența Sa “Țeparul”

Preotul Aurel Rădulescu, zis și Eminența Sa sau Reverendul, a candidat la Președinție în 2004, susținut de Alianța Popular Creștin Democrată (APCD). El a obținut un scor modest, 35.455 de voturi (0,34%). Preotul voia să candideze și în 2009, dar a fost arestat, în septembrie 2009, pentru înșelăciuni imobiliare. El a fost judecat pentru înselãciune, fals intelectual si fals privind identitatea, prejudiciul calculat fiind de 240.000 de euro. În octombrie 2011, el a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

A câștigat la CEDO

Aurel Rădulescu a reclamat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) supraaglomerarea și lipsa de igienă din penitenciarele din România și a câștigat, pe 1 aprilie 2014, o despăgubire de 6000 de euro. 




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale