VIDEO Harrison Ford, măgulit de comentariul unei jurnaliste care i-a spus că e sexy/Reacția actorului de 80 de ani e virală

VIDEO Harrison Ford, măgulit de comentariul unei jurnaliste care i-a spus că e sexy/Reacția actorului de 80 de ani e virală

Harrison Ford a fost în centrul atenției la Festivalul de la Cannes, acolo unde a avut loc premiera filmului „Indiana Jones and the Dial of Destiny”. Actorul în vârstă de 80 de ani a intrat pentru ultima oară în pielea celebrului arheolog Indiana Jones.

Starul de la Hollywood a avut parte de o surpriză din partea organizatorilor și a fost recompensat cu un trofeu Palme d’Or pentru întreaga sa carieră cinematografică.

Harrison Ford a primit un compliment măgulitor de la una dintre jurnalistele prezente la conferința de presă pentru noul film al actorului, scrie protv.ro .

Aceasta i-a spus actorului că „încă este foarte sexy” și l-a întrebat ce face pentru a se menține în formă.

„Eu cred că încă ești foarte sexy. Am fost uimiți să te vedem cum îți dai jos cămașa în a doua scenă. Vreau să zic, este pur și simplu...se vede că încă le ai. Cum te menții în formă?”, i-a spus jurnalista actorului.

Harrison Ford a oferit un răspuns savuros și toți cei prezenți la eveniment s-au amuzat copios. Filmulețul s-a viralizat pe rețelele de socializare, iar internauți au transmis că sunt de acord cu jurnalista și că Harrison Ford chiar e într-o formă de zile mari.

„Am fost binecuvântat cu acest corp. Mulțumesc că ai observat!”, a spus actorul care va împlini 81 de ani în iulie.

Fotografii: Getty Images


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /