VIDEO Hoardele au ajuns în București. Incident strigător la cer! Un manifestant PSD a bruscat și înjurat un copil care se da cu trotineta!

VIDEO Hoardele au ajuns în București. Incident strigător la cer! Un manifestant PSD a bruscat și înjurat un copil care se da cu trotineta!

Comisarul.ro va transmite LIVE TEXT desfasurarea evenimentelor prilejuite de mitingul trepanaților PSD pe parcursul intregii zile:

17:50 - Conform Digi24, in Piata Victoriei sunt acum circa 10.000 de manifestanti.

 17:50 Vești fabuloase de la Roland Garros: Simona a făcut break și conduce cu 5-0 în decisiv!!!

17:36 Simona egalează la seturi în finala Roland Garros!!!!

 Asta este bonus...

17:31 Simona conduce cu 5-4 în setul doi

  17:27 Un manifestant PSD a bruscat și înjurat un copil care se da cu trotineta!

17:23 4-3 după ce Simona își pierde serviciul...

17:16 Break Simona. 2-2 în setul doi!

17:15 Priviți ce este pe Valea Oltului

17.05 Nu vin vești bune de la Roland Garros, din păcate. Simona a pierdut primul set și este pe minus și în cel de-al doilea 0-2...

16:53 - Piata Victoriei a fost deja ocupata de oameni veniti la mitingul PSD-ALDE programat pentru ora 20:00, cu toate ca la ora 17:30 in acelasi loc trebuie sa inceapa Marsul Bucharest Pride 2018, marsul diversitatii, pentru care membrii comunitatii LGBT au obtinut toate aprobarile necesare inainte ca PSD sa isi anunte propria manifestatie, dupa cum au confirmat organizatorii pentru Ziare.com.

16:35 - Antena 3 anunta ca ministrul de Externe, Teodor Melescanu (ALDE), va tine un discurs in limba engleza, pentru a fi mai repede preluat de agentiile de stiri internationale. Conform aceleiasi surse, discursul lui Liviu Dragnea va contine o "surpriza".

16:30 - Drumul DN65 este aproape blocat de autocarele PSD care vin din Dolj catre Bucuresti. Se circula bara la bara in dreptul localitatii Cerbu, informeaza Realitatea TV.

16:30 Fiola o fi tras la măsea? Ea crede că se ridică țara!!!

16:10 - Pe ecranele instalate in Piata Victoriei pentru mitingul politic care incepe la ora 20:00 este transmisa finala Roland Garros, in care joaca si Simona Halep.

Conform Digi24, in zona au venit si jandarmii calare. De asemenea, au fost aduse tunuri cu apa, pregatite in cazul in care vor exista incidente.

16:04 - Din imaginile transmise de posturile de televiziune reiese limpede ca aproape toti manifestantii au fost disciplinati si au venit imbracati in alb in partea de sus, asa cum le-a cerut partidul. Putini manifestanti, in special tineri, au indraznit sa nu se conformeze cerintei neobisnuite.

16:00 - Cateva zeci de autocare si autobuze cu manifestanti, veniti in special din nordul tarii, au parcat in zona Romexpo, unul dintre "punctele de incolonare", transmite Digi24.

In Piata Victoriei se afla deja cateva sute de persoane, intre care se distinge un grup de manifestanti imbracati in tricouri albe, adunati in jurul unei pancarte pe care scrie mare "Teleorman". Pe toate arterele din jur se circula foarte greu.

 14:28 Paul Stănescu este la piscină, la Radisson...

14:23 Trepanații din Craiova au fost puși să scandeze: Trăiască Partidul!

14:12 Așa arată o victimă a manipulărilor Propagandei PSD! Numai nazismul a mai fabricat astfel de gnomi

14:06 - In gara din Constanta, membri si simpatizanti ai PSD sunt pregatiti sa plece spre Capitala. Toti poarta tricouri albe. Primul tren pleaca la 14:40 direct spre Bucuresti, in timp ce al doilea, care va pleca la 15:20, se va opri in Medgidia si Fetesti, de unde va mai lua cateva sute de oameni. Ambele trenuri sunt rezervate pentru mitingul PSD. Din Constanta urmau sa vina 7.500 de persoane, dar au confirmat 6.600. Filiala PSD Constanta le asigura un pachet cu mancare si o sticla cu apa, potrivit Digi24.

14:00 - Restrictiile de trafic au intrat in vigoare.

13:49- In Piata Victoriei se fac probe de sunet si de imagine. Pe ecranele gigant instalate este afisat ceea ce ar putea fi simbolul statului paralel.

13:15 Firea: „In aceasta seara la ora 20,00 voi fi prezenta la mitingul impotriva abuzurilor, organizat legal de PSD-ALDE. Orice fel de abuz trebuie sanctionat! Dar in special cel de putere.” Fraților, ăștia sunt de internat...

12:45 Primele declarații ale trepanaților care au ajuns deja...

12:40 Asta din imagine, din dreapta, zice: „Mergem la Bucureşti să ne apărăm viitorul, vrem un viitor mai bun”...  Știrileprotv.ro .

12:35 Video cu plecarea trepanaților de la Iași

12:33 PSD Gorj:

12:27 PSD Alba:

12:15 - In program este prevazut ca la 21:45 se va canta imnul si se vor aprinde lanternele telefoanelor

12:10 - Din Brasov vin in total 49 de autocare, 312 microbuze si circa 3600 de persoane, informeaza Digi24. Se pleaca din mai multe zone de parcare, fiecare participant a primit mancare si apa intr-o punga. O ambulanta va insoti coloana de masini, care urmeaza sa plece in cateva minute si se vor opri la Romexpo, de unde oamenii vor merge spre Piata Victoriei.

12:05 - cateva zeci de oameni sunt acum in Piata Victoriei, ei stau mai mult pe margine, la umbra si majoritatea sunt imbracati in alb. Nu sunt foarte vorbaresti, unii sunt chiar deranjati ca sunt intrebati de reporteri de ce au venit. " Protestez impotriva abuzurilor de toate felurile la care am fost supusi in ultimii ani. Eu nu am fost supus, dar sunt solidar cu cei care au fost", "Va rog, lasati-ne sa ne facem meseria, sa ne facem ce e in fisa postului - nu am niciun mesaj, nu o sa scandez astazi, am venit sa ma bucur cu colegii", "Nu vreau sa vorbesc, de unde stiti ca am venit la un protest?" - sunt cateva dintre replicile primite de reporterul Digi24 acre a incercat sa stea de vorba cu oamenii adunati in Piata Victoriei.

11:30 - deja in piata se afla echipaje si masini ale Jandarmeriei, ambulante si masini de pompieri.

11: 54 PSD Bihor:

11:51 PSD Teleorman. Ăsta care apare în imagine este cercetat în vreo patru dosare la DNA: Belina, TelDrum, etc... Sclav...

11.48 PSD Cluj:

11:45 Trenul care duce ieșeni la mitingul PSD din București, împodobit cu mesaje: ”Vă rugăm să ne scuzați, nu vorbim cât ascultați”

 Un tren cu destinația București a plecat sâmbătă la ora 11.30 din Iași, având printre pasageri și câteva zeci de participanți la mitingul PSD din Piața Victoriei, transmite corespondentul G4Media.ro. Două dintre cele șapte vagoane ale trenului sunt ocupate de cei care merg la miting, la urcare fiind întocmite liste de prezență.

Pe geamurile vagoanelor au fost lipite afișe uriașe cu mesajele ”Vă rugăm să ne scuzați, nu vorbim cât ascultați” și ”Mai mulți bani în buzunare, nu erori judiciare”.

11.31 PSD Dâmbovița:

11:30 TSD Olt:

11:27 PSD Satu Mare

11:25 PSD Maramureș...

11:23 Peste 3.000 de suceveni au pornit în această dimineaţă spre Bucureşti pentru a lua parte la mitingul organizat de PSD în capitală. „Peste 3.000 de suceveni participă la miting. Un miting împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp, abuzuri care fac ca democraţia şi statul de drept sa fie puse sub semnul întrebării”, se arată pe pagina de Facebook al celor de la PSD Suceava.

11.20  Corespondentul Digi24 a incercat sa ii intrebe de ce au venit pe sclavii din Teleorman, insa oamenii sunt foarte reticenti sa discute cu presa si au si conducatori de grup care ii indeamna sa nu raspunda la intrebari. Megascena de unde se vor tine discursuri este aproape gata, este plina de boxe pentru a transmite cat mai clar mesajele. Boxe au fost montate si la capatul Bd. Kiseleff si Bd. Aviatorilor.

10.50 Un grup de sclavi din Teleorman a ajuns deja la Guvern. 

Un grup de cateva zeci de pesedisti se afla langa sediul Guvernului inca de dimineata, de la ora 10.00, desi mitingul este programat pentru ora 20.00. 

Potrivit Vocea Strazii, care transmite din Piata Victoriei, grupul de pesedisti adus atat de devreme in Piata Victoriei provine din Teleorman.

 El este singurul pesedist care a spus adevărul despre ceea ce se va întâmpla astăzi în Piața Victoriei

10:15 De la Iasi, trepanații  PSD au plecat spre Bucuresti cu 75 de autocare si autobuze, potrivit Realitatea TV. In urmatoarele ore, alte circa 800 de persoane sunt asteptate sa plece din Iasi cu trenul spre Bucuresti

10:12 - Jandarmeria Romana a organizat o conferinta de presa pentru a informa asupra masurilor luate pentru ca manifestarile care au loc sambata in Bucuresti sa se desfasoare in bune conditii.

Jandarmeria a mai anuntat ca au fost adusi jandarmi si din alte judete, pentru a asigura numarul necesar de forte de ordine si ca vor exista si jandarmi cu echipament antitero la manifestarile de sambata din Bucuresti.

Daca se va lua decizia inchiderii metroului la Piata Victoriei, se va anunta din timp, au mai spus reprezentantii Jandarmeriei.

10:00 La intrarea in Capitala, pe A1, este liniste deocamdata, transmite Digi24. Pe aici, potrivit estimarilor, vor intra sute de autocare cu zeci de mii de oameni. Primii protestatari sunt asteptati sa ajunga in Bucuresti in jurul orei 14:00. Autocarele vor fi lasate in opt zone prestabilite din Bucuresti, printre care Romexpo, Romaero si Palatul Parlamentului.

9:00 - In Moldova, autocarele sunt pregatite si simpatizantii PSD sunt gata de drum, transmite Digi24. Au fost inchiriate 75 de autocare si se anunta 5000 de participanti din aceasta zona a tarii. A fost pusa la dispozitie si o garnitura de tren care va pleca la ora 11 spre Bucuresti. Multi dintre cei care pleaca spre Capitala sunt deja imbracati in camasi sau tricouri albe. Autocarele vor pleca la ora 10 si se vor opri pe drum, sa ia oameni si din Vaslui.

6:00 - Si din Timis au plecat circa 2000 de persoane, de ora 6 dimineata. Autocarele in care s-au urcat sunt burdusite cu sendvisuri si cu apa, sa le ajunga pe drumul lung pe care il au in fata. O doamna spune ca se pleaca spre Bucuresti "sa o demitem pe Kovesi si abuzurile care se fac".

5:00 - La 5 dimineata s-a dat plecarea in Oradea, informeaza Digi24. 50 de autocare pline au plecat spre Bucuresti. "Sa sustinem si noi guvernarea si sa protestam impotriva abuzurilor", spune unul dintre cei plecati din Oradea.

Restricții de circulație în Capitală pentru organizarea mai multor evenimente, marșuri și mitinguri

​​Poliţiştii rutieri au impus pentru sâmbătă mai multe restricţii de circulaţie pentru buna desfăşurare a evenimentelor aprobate de Primăria Capitalei, relatează Agerpres.

* Astfel, va fi restricţionat traficul rutier pe traseul "Marşului Normalităţii", programat între orele 13,00 - 16,30: Piaţa Victoriei - bd. Lascăr Catargiu - Piaţa Romană - bd. Magheru - bd. Nicolae Bălcescu - Piaţa Universităţii - bd. I. C. Brătianu deasupra pasajului - str. Halelor - Splaiul Independenţei - Piciorul Pantei (de la Dealul Patriarhiei). Deplasarea participanţilor se va face pe banda I şi II de circulaţie.

Conform Brigăzii Rutiere, sunt recomandate următoarele rute alternative: Piaţa Victoriei - Calea Victoriei - Piaţa Naţiunile Unite; Piaţa Victoriei - str. Buzeşti - str. Berzei - Splaiul Independenţei; Piaţa Victoriei - bd. Iancu de Hunedoara - şos. Ştefan cel Mare.

* Totodată, nu se va circula pe traseul "Marşului Diversităţii": Piaţa Victoriei - Calea Victoriei - bd. Regina Elisabeta - Piaţa Universităţii, zona statui, pe străzile care acced în acesta, gradual, în funcţie de numărul de participanţi, între orele 17,45 - 19,30.

Ca rută alternativă este recomandat traseul: str. Buzeşti - str. Berzei - Splaiul Independenţei.

* De asemenea, traficul rutier va fi restricţionat în contextul mitingului organizat de Partidul Social Democrat în Piaţa Victoriei, programat între orele 20,00 - 22,00.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de Brigada Rutieră, începând cu ora 14,00, se va restricţiona traficul rutier pe şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei, respectiv şos. Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere (zona central - mediană, gradual, în funcţie de sosirea participanţilor).

De asemenea, vor fi instituite restricţiile:

* pe str. Paris, de la Piaţa Quito şi până la Piaţa Victoriei;

* pe str. Arh. Ion Mincu, cu excepţia riveranilor;

* breteaua care leagă bd. Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei;

* breteaua care leagă şos. Nicolae Titulescu de Piaţa Victoriei;

* bd. Lascăr Catargiu, între Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei, precum şi străzile care acced în acestea;

* Calea Victoriei, între Piaţa Victoriei şi bd. Dacia, precum şi străzile care acced în acestea;

* bd. Aviatorilor, între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Victoriei.

Nu se va permite accesul în Piaţa Victoriei dinspre bd. Ion Mihalache, şos. Nicolae Titulescu, str. Buzeşti.

Poliţiştii recomandă următoarele rute alternative: Calea Dorobanţi - şos. Ştefan cel Mare - Calea Moşilor - Piaţa Universităţii şi bd. Ion Mihalache - bd. Mareşal Averescu - bd. Mărăşti - Piaţa Montreal - şos. Bucureşti-Ploieşti. *

Tot sâmbătă, circulaţia va fi restricţionată în Capitală pentru organizarea Happy Run! - Race For The Cure Romania, eveniment de informare şi de strângere de fonduri pentru sănătatea femeii al Fundaţiei Renaşterea.

Potrivit Brigăzii Rutiere, între orele 7,00 şi 15,00, se va restricţiona accesul auto pe breteaua adiacentă Parcului Regele Mihai I, perimetrul cuprins între Piaţa Beijing (intrare Pescăruşi) şi Piaţa Charles de Gaulle, iar între orele 6,00 - 21,00 se va închide breteaua din faţa statuii Charles de Gaulle de la intrarea în Parcul Regele Mihai I.

Poliţiştii recomandă ca rute alternative:

* Arcul de Triumf - bd. Mareşal Alexandru Averescu - bd. Ion Mihalache - str. Buzeşti;

* bd. Ion Mihalache - bd. Banul Manta - şos. Nicolae Titulescu - Piaţa Victoriei - bd. Iancu de Hunedoara - şos. Ştefan cel Mare.







Trepanați din Alba


Asta din imagine, din dreapta, zice: „Mergem la Bucureşti să ne apărăm viitorul, vrem un viitor mai bun”



Teleormăneni în Piață...









Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…