VIDEO „Hoții, hoții!” C.Ștefănescu, huiduit și la Brașov: „Vreți să scăpați corupții!”

VIDEO „Hoții, hoții!” C.Ștefănescu, huiduit și la Brașov: „Vreți să scăpați corupții!”

„Hoții, hoții!” C.Ștefănescu, huiduit și la Brașov: „Vreți să scăpați corupții!” Social-democrații Codrin Ștefănescu și Marius Dunca, fost ministru al Sportului, au fost huiduiți, marți, la Brașov, înaintea unei conferințe de presă organizată de PSD Brașov, relatează Mediafax. Protestatarii au strigat „Rușine să vă fie” și ”Hoții”.

 

Câțiva protestatari i-au huiduit pe Codrin Ștefănescu și Marius Dunca, fost ministru al Sportului, acum președinte al PSD Brașov, în momentul în care cei doi au ajuns la sediul hotelului în care urma să aibă loc loc o conferință de presă organizată de PSD Brașov.

Social-democrații s-au oprit să discute cu protestatarii, însă oamenii au continuat să huiduie și să scandeze. Unul dintre ei a spus „Partidul dumneavoastră nu a respectat electoratul”.

Luni, Codrin Ștefănescu, Eugen Nicolicea și ministrul Turismului, Bogdan Trif, au fost huiduiți și la Sibiu. Liderii PSD au încercat și acolo să discute cu oamenii, însă aceștia au continuat să scandeze împotriva lor.

Ministrul Turismului Bogdan Trif, împreună cu secretarul general al PSD și cu deputatul Eugen Nicolicea au participat la o conferință de presă la Sibiu, iar la intrarea în sediul organizației locale, din centrul orașului, au fost așteptați de zeci de protestatari în zona pe care oamenii au numit-o „liberă de corupție” și unde se întâlesc în fiecare zi. Protestatarii au scandat „PSD ciuma roșie”, „Afară cu PSD din țară” sau „Rușine, rușine”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Așa o fi?

3 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

4 Românca-fenomen din Portugalia / Povestea de film a uneia dintre cele mai bogate femei

5 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…