VIDEO „Hoții...se pare că folosesc ușa cuiva pentru a-l transporta pe acest rus, cu încărcătorul intact și cu țeava îndreptată spre cap...hmm”

VIDEO „Hoții...se pare că folosesc ușa cuiva pentru a-l transporta pe acest rus, cu încărcătorul intact și cu țeava îndreptată spre cap...hmm”

„A doua cea mai tare armată a lumii” a ajuns din nou subiect de glume printre internauți după ce un soldat rus trimis la război în Ucraina a avut parte de o „asistență medicală” cu totul neobișnuită.

Un soldat rus, care aparent a fost rănit pe frontul din Ucraina a avut parte de un „tratament” special din partea medicilor militari ruși.

Colegii soldatului rus au folosit o ușa furată pe post de targă și în loc de atele și o proteză medicală, aceștia i-au legat o pușcă mitralieră de tip Kalashnikov (AK-47) de picior pentru a-l menține drept.

Interesant este faptul că mitraliera de asalt avea și încărcătorul montat, iar țeava puștii era îndreptată spre capul soldatului rus.

Imaginile cu soldatul rus, aparent rănit și îngrijit de medicii militari au devenit virale pe rețelele sociale, adunând peste 228.000 de vizualizări și stârnind o mulțime de reacții care mai de care mai haioase.

„Hoții...se pare că folosesc ușa cuiva pentru a-l transporta pe acest rus, cu încărcătorul intact și cu țeava îndreptată spre cap...hmm”, spune un internaut.

„Au furat ușa, pentru că baia și toaleta au fost luate de alți jefuitori ruși !?”, spune amuzat un altul.

„Oh, Doamne. Când trebuie să-ți folosești arma pe post de atelă. E timpul să mergem acasă”.

De-a lungul războiului din Ucraina, soldații ruși trimiși pe front au acuzat în nenumărate rânduri condițiile proaste în care trebuie să lupte, plângându-se deseori de lipsa munițiilor, a armelor învechite, a lipsei de mâncare și medicamente utile pentru un soldat aflat în misiune.

Această problemă a fost remarcată și de rușii mobilizați în primul val, în 2022. Pe atunci, noilor recruți li se cerea să își cumpere haine militare și echipamente de prim ajutor din banii lor.

Chiar erau „instruiți” de o domnișoară ofițer de armată cum să folosească absorbantele pentru femei pentru a-și acoperii rănile pe care le-ar putea suferi pe front.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria