VIDEO „Hoțule!”, „Infractorule!”, „Mai ai șapte zile!” Dragnea, huiduit la inaugurarea lucrărilor la drumul expres Pitești/Craiova!

VIDEO „Hoțule!”, „Infractorule!”, „Mai ai șapte zile!” Dragnea, huiduit la inaugurarea lucrărilor la drumul expres Pitești/Craiova!

„Hoțule!”, „Infractorule!”, „Mai ai șapte zile!” Dragnea, huiduit la inaugurarea lucrărilor la drumul expres Pitești/Craiova! Mai multe persoane l-au huiduit miercuri pe liderul PSD, Liviu Dragnea, în timp ce acesta participa la inaugurarea lucrărilor la drumul expres Pitești – Craiova, strigându-i ”Hoțule!”, ”Infractorule!” și ”Mai ai șapte zile!”.

”Infractorii!”, ”Hoțule, infractorule!”, ”La pușcărie!”, ”Hoților, nemernicilor ce sunteți!”, ”Mai ai trei zile. Șapte sau câte mai sunt!”, ”Să te duci după mazăre să ai grijă de el!”, ”Cât de laș poți să fii?”, au fost câteva dinte lucrurile pe care i le-au strigat protestatarii lui Liviu Dragnea.

La un moment dat, un individ cu o vestă portocalie, inscripționată cu ”Drumuri naționale”, a venit în fața manifestanților și le-a spus să iasă de pe drum.

În urma angajatului de la Drumuri naționale au venit mai mulți participanți la acțiunea la care a participat Liviu Dragnea, simpatizații PSD luându-i la rost pe protestatari.

”Noi nu suntem infractori! Nu vă e rușine, sunteți și voi oameni, bă!”, le-a strigat unul dintre aceștia celor care scandau împotriva liderului PSD.

”Nu avem voie pe domeniul public? Nu mă atingeți!”, i-a spus unul dintre protestatari angajatului de la Drumuri naționale.

”Ce dacă te ating, bă? Uite-așa, că mi-e drag de tine”, i-a replicat acesta.

”Ce, n-avem voie să protestăm? E țara voastră? Infractorule, mai ai șapte zile!”, au mai strigat protestatarii.

”Gata, ajunge!”, a intervenit din nou angajatul de la Drumuri naționale.

”Tu ai treaba ta pe șantier, mergi pe șantier, te rog frumos. Nu ești jandarm aici. Unde ne credeți aici, în Vestul Sălbatic? Vine Dragnea cu gărzi de corp? Pe ăsta îl ține în loc de jandarm?”, a replicat unul dintre manifestanți.

”Dacă aveți ceva cu personal, vorbiți la persoana… nu că ciuma roșie, nu că ne jigniți pe toată lumea-n cor”, a intervenit unul dintre simpatizanții PSD.

”Dragnea e condamnat definitiv, e un infractor, domle!”, i-a spus unul dintre protestatari.

”De unde știi tu, l-ai văzut tu?”, l-a întrebat simpatizantul PSD.

”E condamnat! E un infractor!”, a replicat protestatarul.

”Dacă cineva te jignește și te face ”hoțule”, tu ești hoț?”, l-a întrebat din nou simpatizantul PSD.

”Eu n-am furat!”, a răspuns protestatarul.

”Da de unde știi? Dacă ești hoț. Păi eu te știu că ești hoț! Care-i problema?”, a continuat simpatizantul PSD.

”Dar eu n-am condamnare penală definitivă”, a încercat să-i explice protestatarul.

”Ne jigniți pe toți în comun!”, s-a plâns simpatizantul PSD.

”Păi nu vă e rușine cu Dragnea? E un infractor. E condamnat!”, i-a spus, din nou, protestatarul.

”De unde știi, mă, ia?”, a întrebat iarăși simpatizantul PSD.

”Cum de unde știu? Este o decizie a judecătorilor. Este un infractor. Apărați infractorii? E ok!”, a replicat protestatarul.

Liviu Dragnea, Răzvan Cuc și Olguța Vasilescu au participat miercuri la inaugurarea lucrărilor de construcție a drumului expres Pitești – Craiova, eveniment care a fost organizat la limita dintre județele Argeș și Dolj.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?