VIDEO I-au tăiat urechea cu drujba?/Polițiști atacați și răniți, în județul Satu Mare, la o bătaie între „valori”

VIDEO I-au tăiat urechea cu drujba?/Polițiști atacați și răniți, în județul Satu Mare, la o bătaie între „valori”

Mobilizare de forțe în cartierul de rromi din localitatea Petea, județul Satu Mare. Mai multe persoane au fost rănite în urma unui conflict între locuitorii cartierului și forțele de ordine. Potrivit informațiilor PresaSM (singurii reporteri care au fost la fața locului), cel puțin un polițist a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe după ce urechea i-a fost retezată de unul dintre scandalagii.

Scandal în cartierul de romi din Petea. Aproximativ 50 de oameni au atacat polițiștii și jandarmii. Unul dintre romi ar fi avut inclusiv o drujbă asupra sa. Oamenii legii s-au văzut nevoiți să folosească armamentul din dotare și au tras cu pistolul cu bile de cauciuc în direcția bărbatului care avea asupra sa drujba.

În momentul în care unul dintre polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale a încercat să îl imobilizeze pe unul dintre scandalagii, colegul său care i-a venit în sprijin a fost rănit. Potrivit informațiilor PresaSM , polițistului i-a fost retezată urechea de unul dintre participanții la conflict. Polițistul urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

La fața locului au fost dispuse mai multe echipaje de polițiști și jandarmi, dar și echipaje medicale ale SJU Satu Mare și SMURD.

Mai multe persoane au fost transportate și la Unitatea de Primiri Urgențe, dar și la sediul Poliției din municipiul Satu Mare. În mod cert, în cauză se vor deschide dosare penale pentru vătămare corporală și ultraj.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 Ce se întâmplă? / Epurarea bruscă a armatei Ungariei