VIDEO „Ia uitați, fiii hoțului Adrian Năstase”/„Cum v-a îmbogățit tatăl vostru prin furt, mă?”

VIDEO „Ia uitați, fiii hoțului Adrian Năstase”/„Cum v-a îmbogățit tatăl vostru prin furt, mă?”

Protestatarul Marian Morosanu „Ceausescu” i-a surprins, duminica, la sectia de votare pe cei doi fii ai lui Adrian Nastase si pe sotia acestuia. El le-a reprosat ca s-au imbogatit in urma furturilor comise de fostul premier PSD.

„Ia uitati, fiii criminalului economic Adrian Nastase, care vor sa vina in politica. Hotii hotilor. Cum v-a imbogatit tatal vostru prin furt, ma? Cum ai facut tu, ma, facultatea in America cu banii furati? Fii hotului Adrian Nastase! Fir-ati ai dracu de hoti, de borfasi! Adrian Nastase, borfasul borfasilor!”, a strigat protestatarul, conform aktual24.ro.

Adrian Nastase a cerut, sambata, ca romanii sa voteze „impotriva lui Iohannis”.

„Eu nu voi vota. Am inca acea interdictie, stabilita de Basescu si oamenii lui, care se va incheia doar anul viitor (asta nu inseamna neaparat ca vom avea alegeri anticipate).

Pentru alegerile de duminica, sper ca v-a enervat suficient Iohannis ca sa mergeti la vot si sa votati cu PSD, sperand ca la congresul din primavara viitoare, partidul va sti sa-si adauge un mesaj modernizat de stanga si un mesaj national mai puternic. Si sa-si intareasca echipa de lideri. Si sa valorifice activitatea departamentelor si a ISD.

Duminica iesiti la vot si votati impotriva lui Iohannis, votati PSD!”, a scris Nastase pe blogul lui.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 ...

4 Cum a fost posibilă cea mai mare escrocherie din istoria Silicon Valley

5 ...