VIDEO Îl suspectează procurorii pe Toader de relații necurate cu CCR? Un amănunt INCENDIAR!

Îl suspectează procurorii pe Toader de relații necurate cu CCR? Un amănunt incendiar! Care, marți, după ședința secției de procurori a CSM, a trecut neobservat. Chiar dacă în sânul societății românești se vorbește despre o posibilă conivență între actuala Putere și Curtea Constituțională. A cărei activitate este foarte febrilă și cu decizii din ce în ce mai flagrante în favoarea actualei majorități guvernamentale.

După ce și-a terminat de citit acuzațiile la adresa șefei DNA, ministrul Toader a răspuns și unor întrebări venite din partea procurorilor din CSM. 

Procurorul Cristian Ban i se adresează ministrului: „Cum se face că toate deciziile de neconstituționalitate la CCR în cazul DNA s-au dat în perioada în care dumneavoastră, fost judecător CCR, ați fost pus ministru al Justiției și nu s-a întâmplat asta niciodată în cei patru ani de când este doamna Kovesi procuror-șef?"

„Aici sunteți mult prea tendențios", a răspuns Toader. „Au mai fost cauze penale, încălcarea unor norme de tehnica legislativă. Categoric că nu există nicio legătură”.

„Era o constatare”, a răspuns ironic procurorul Ban.

Momentul poate fi urmărit de la minutul 43.45:

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

3 Un imbecil

4 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!

5 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică