VIDEO Îl suspectează procurorii pe Toader de relații necurate cu CCR? Un amănunt INCENDIAR!

VIDEO Îl suspectează procurorii pe Toader de relații necurate cu CCR? Un amănunt INCENDIAR!

Îl suspectează procurorii pe Toader de relații necurate cu CCR? Un amănunt incendiar! Care, marți, după ședința secției de procurori a CSM, a trecut neobservat. Chiar dacă în sânul societății românești se vorbește despre o posibilă conivență între actuala Putere și Curtea Constituțională. A cărei activitate este foarte febrilă și cu decizii din ce în ce mai flagrante în favoarea actualei majorități guvernamentale.

După ce și-a terminat de citit acuzațiile la adresa șefei DNA, ministrul Toader a răspuns și unor întrebări venite din partea procurorilor din CSM. 

Procurorul Cristian Ban i se adresează ministrului: „Cum se face că toate deciziile de neconstituționalitate la CCR în cazul DNA s-au dat în perioada în care dumneavoastră, fost judecător CCR, ați fost pus ministru al Justiției și nu s-a întâmplat asta niciodată în cei patru ani de când este doamna Kovesi procuror-șef?"

„Aici sunteți mult prea tendențios", a răspuns Toader. „Au mai fost cauze penale, încălcarea unor norme de tehnica legislativă. Categoric că nu există nicio legătură”.

„Era o constatare”, a răspuns ironic procurorul Ban.

Momentul poate fi urmărit de la minutul 43.45:



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...