VIDEO Ilie Dumitrescu, jignit mârlănește de Radu Banciu

VIDEO Ilie Dumitrescu, jignit mârlănește de Radu Banciu

Fostul fotbalist al Stelei și al echipei naționale a fost jignit mârlănește în direct de Radu Banciu în cadrul emisiunii Football All Inclusive, transmisă de Prima Sport.

Radu Banciu a ajuns la Ilie Dumitrescu în urma unei întrebări pe care a primit-o din partea unui telespectator legată de Thierry Henry.

"De ce nu antrenează Thierry Henry? Bună întrebare. De ce nu antrenează Ilie Dumitrescu v-aș întreba eu. Fix din același motiv nu antrenează nici Thierry Henry. Ei se aseamănă până la un punct, doi neciopliți, doi aroganți, doi tâmpiți. Dar totuși cum e să fii tâmpit ca Ilie Dumitrescu și cum e să fii tâmpit ca Henry? Aici e totuși un braț al Dunării care îi separă. Până acolo se poate zice că și Ilie e la fel de prost, sunt amândoi la fel de ratați, vin și spun niște banalități la televizor. Dar unul totuși e Thierry Henry".


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...