VIDEO Imagini de coșmar de pe frontul din Ucraina. Luați ca din oală, rușii cad secerați...

VIDEO Imagini de coșmar de pe frontul din Ucraina. Luați ca din oală, rușii cad secerați...

Forțele ucrainene au lansat un atac infernal în Bahmult, regiunea ucraineană care arată acum după apocalipsă, doborând soldații ruși într-o operațiune ca în filme.

Luptătorii din Brigada a III-a de Asalt a Ucrainei au lansat un atac concentrat asupra trupelor rusești din Bahmutul care a devenit mormânt pentru zeci de mii de soldați de la începutul războiului.

Din imaginile filmate de pe casca unui soldat se vede cu într-o fâșie de pădure arsă de obuze, soldații ucraineni și-au croit drum prin tranșeele rusești și au doborât infanteria inamică într-o luptă ce amințește de cel de-al Doilea Război Mondial, doar că în scenă au intrat armele noi cu laser.

Unitățile forțelor de rachete au lovit trei zone de concentrare a personalului, armelor și echipamentelor militare, șase instalații de artilerie, două puncte de control și două depozite de muniții ale inamicului.

Contraofensiva ucraineană continuă și în Crimeea, pensinsula anexată de Rusia în 2014. În cursul zilei de astăzi (vineri n.red)au răsunat explozii în districtul Dzhankoi din Crimeea pentru a doua oară în cursul dimineții.

Mihailo Razvozhaev, așa-zisul guvernator numit anterior de Federația Rusă, a declarat că apărarea lor antiaeriană ar fi doborât două ținte aeriene în Sevastopol. Locuitorii din Sevastopol au raportat că "ferestrele tremurau din cauza exploziilor".


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce se întâmplă? / Bombardiere strategice americane B-52H au înconjurat enclava rusă Kaliningrad de la Marea Baltică

2 Horoscop joi, 30 mai. Racii sunt prea curioşi, iar fecioarele nu se pot concentra

3 N-o să vă vină să credeți, dar acest articol a fost publicat în revista SRI...

4 VIDEO Surpriză de proporții, drona care ar fi lovit radarul din Rusia ar fi de fabricație portugheză

5 O lege mai mult decât interesantă promulgată de președintele Iohannis...