VIDEO Imagini de la petrecerea „sexuală” de Crăciun a elitelor rusești au stârnit furie

VIDEO Imagini de la petrecerea „sexuală” de Crăciun a elitelor rusești au stârnit furie

Oficialii ruși și activiștii pro-război au criticat o petrecere "aproape goală", plină de vedete, organizată de personalitatea media Anastasia Ivleeva, pentru că ar fi fost contrară valorilor conservatoare ale țării.

Imagini de la petrecerea de miercuri, 15 decembrie, de la Mutabor, un club de noapte popular din Moscova, au arătat, printre alții, vedete pop îmbrăcate sumar: Filipp Kirkorov, Lolita și Dima Bilan, precum și prezentatoarea TV și candidata la alegerile prezidențiale din 2018, Ksenia Sobchak.

Ekaterina Mizulina, șefa Ligii pentru Internet Liber, un grup de presiune pro-Kremlin care pledează pentru reguli mai stricte privind ceea ce se poate spune și face online, a cerut boicotarea participanților.

Fanaticii ruși ai războiului sunt furioși din cauza unei petrecerii desfrânate, organizată în capitala rusă, în timp ce soldații mor în Ucraina. La dezmâțul numit „Sodoma și Gomora“ au participat elitele Rusiei, precum și fina președintelui Vladimir Putin, scrie The Sun.

Printre cei mai criticați invitați s-a numărat o Ksenia Sobciak, însărcinată și fără sutien, într-o ținută Sorelle de culoare pieli.

Prezentatoarea TV, în vârstă de 40 de ani, a fost candidată la președinția Rusiei în 2018.

Putin ar fi botezat-o și îl considera pe răposatul ei tată, Anatoli Sobciak, drept mentorul său politic.

Ksenia Sobciak a respins criticile privind petrecerea la care a participat și care a scandalizat susținătorii războiului.

Ea a ripostat spunând: "Poate că a fost o petrecere proastă în opinia voastră, dar noi am vrut să fim glamuroase și a ieșit așa cum a ieșit.

"Poate că nu vă place să vă uitați la tot, dar, îmi pare rău, unde și când merg adulții cu fundul gol este treaba lor. Lumea nu este corectă - întotdeauna a fost așa, este și va fi așa. Undeva oamenii sunt uciși, undeva copiii mor de foame, iar în altă parte [oamenii] beau șampanie în același timp. Niciun doliu nu poate dura la nesfârșit".

O altă figură populară, rapperul Vacio, a fost văzut purtând doar adidași și o șosetă Balenciaga pe „organul genital“.

Codul vestimentar al petrecerii "aproape goale" a fost aranjat de către bloggerița la modă și socialista Nastia Ivleeva, care este prezentatoare TV și actriță.

Ea s-a lăudat că a purtat diamante și smaralde de 200.000 de lire sterline pe posteriorul ei „slăbănog“.

Ea a scris pe contul ei de Instagram: "Am decis să nu exagerez cu accesoriile și că un diamant în valoare de 23 de milioane [de ruble] pe fund ar fi suficient".

Actrița a adăugat că oamenii îi numesc temele de petrecere demonice și depravate, chiar dacă ea crede că "oamenii ies frumoși pe jumătate dezbrăcați".

Criticii cer anchetarea, pedepsirea și boicotarea participanților

Vladislav Pozdniakov, liderul așa-numitului Stat Masculin, un grup patriarhal și naționalist rus, a numit petrecerea Nastiei Ivleeva "o petrecere satanică goală" în clubul Mutabor din capitală.

Propagandistul TV spumos Vladimir Soloviov a spus revoltat: "Cât de surd din punct de vedere moral trebuie să fii? Băieții noștri se luptă acum pe front.

În ce măsură ar trebui să nu înțelegeți absolut nimic despre țară, despre Putin?. Comandantul suprem suprem ridică un pahar în cinstea Victoriei noastre, iar voi pe cine susțineți? Nici măcar nu vă puteți imagina cât de mult vă urăsc și vă disprețuiesc oamenii".

Întâlnirea scandaloasă i-a revoltat pe mulți patrioți ruși și fanatici ai războiului.

Personalitatea publică Iuri Podoliaka a declarat: "Este clar că soldații noștri de pe front nu luptă pentru asta. Nu pentru această Rusie".

"Aceasta este fie Sodoma, fie Gomora, fie ambele orașe în același timp. Pur și simplu nu pot să cred că toate acestea se întâmplă cu adevărat. Se întâmplă chiar acum, chiar în acest moment", a reacționat poeta Anna Reviakina.

Canalul Telegram pro-război Two le-a transmis participanților: "Sunteți doar niște gunoaie, veți arde în iad".

Astfel de puncte de difuzare s-au înfuriat de mult timp asupra modului în care "beau monde" Moscova petrece neîncetat, în timp ce sute de mii de soldați ruși - sunt uciși sau mutilați într-un război declanșat de dictatorul Putin.

Astfel de petreceri ale protipendadei moscovite nu sunt singulare în timp ce sute de mii de soldați ruși sunt uciși sau mutilați într-un război declanșat de dictatorul Putin.

Cu toate acestea, acest eveniment pare să fi umplut paharul.

„Patrioții i-au raportat procurorilor pe petrecăreți, care acum vor verifica dacă a fost ilegală, scrie The Sun.

Mulți s-au plâns că a venit în condițiile în care Putin a pus accentul pe faptul că Rusia luptă pentru valorile tradiționale, dar a demonstrat degenerare.

Organizația conservatoare Zov Naroda a trimis un apel către șeful Comitetului de Investigații din Rusia și Ministerului Afacerilor Interne, cerând o verificare dacă au fost folosite droguri.

Dmitri Gusev, deputat în Duma de Stat, a cerut televiziunilor de stat să îi elimine din emisiunile preînregistrate de Anul Nou pe cei care au participat la petrecerea "aproape goală" Nastiei Ivleeva.

"Dacă spectacolele lor sunt imposibil de șters, modificați-le imaginile și vocile", a scris Gusev într-o scrisoare împărtășită de canalul de știri Telegram Baza.

Colega sa, fosta spioană Maria Butina, care a făcut o scurtă perioadă de închisoare în Statele Unite, a mers mai departe, îndemnând poliția să investigheze dacă petrecerea a încălcat legea rusă privind "propaganda homosexuală" și decretul președintelui Vladimir Putin din 2022 privind "valorile spirituale și morale tradiționale rusești".

Nina Ostanina, care conduce comisia pentru protecția familiei din Dumă (camera inferioară a parlamentului rus), a lansat un apel similar pentru ca Parchetul General să îi urmărească penal pe cei prezenți pentru ceea ce ea a descris ca fiind "o sărbătoare în timpul ciumei... indiferent de statutul lor [de celebritate]".

Poliția a făcut o razie la Mutabor în a doua zi a petrecerii "aproape goale" care a fost deschisă publicului. Baza a scris că evenimentul a început cu o oră mai târziu decât era programat și a remarcat că invitații erau "mult mai îmbrăcați" decât în ziua precedentă.

Ivleeva însăși a luat în derâdere criticile, spunând cu sarcasm că îi "place" când "această țară, această lume nu se acceptă una pe cealaltă".

"Ne uităm la modelele occidentale frumoase și zvelte și spunem „Doamne, sunt atât de frumoase, sunt atât de cool“. Când ies la iveală artistele noastre frumoase și în formă, toată lumea zice, F*ck, cum pot face asta? Muzica pop a luat-o la vale'", a reacționat bloggerița Ivleeva.

Vineri, 22 decembrie, un tribunal din Moscova a emis mandat de arestare pentru un participant - rapperul din Ekaterinburg Nikolai Vasiliv, pe numele de scenă VACÍO - pentru 15 zile sub acuzația de huliganism mărunt și l-a amendat cu 200.000 de ruble (2.100 de dolari) pentru "propagandă gay".

"La naiba, o să fac sport [și] o să citesc niște cărți, ha, ha pace tuturor", a scris Vasiliev pe canalul său Telegram, confirmând verdictul.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?