VIDEO Imagini din filmele americane la Botoșani

VIDEO Imagini din filmele americane la Botoșani

Un scandal pornit la un bar din Botoşani a degenerat într-o bătaie cu poliţiştii veniţi să intervină. În timp ce încerca să încătuşeze un tânăr violent, o poliţistă din echipaj a fost lovită violent în zona feţei.

Vineri, după-amiază, în faţa unui bar de pe strada Mihai Kogălniceanu din municipiul Botoşani a izbucnit un scandal între mai mulţi tineri, arată botosaneanul.ro. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de Poliţie care a încercat să aplaneze conflictul. Oamenii legii printre care şi o femeie poliţist au încercat să-l încătuşeze pe cel mai recalcitrant dintre cei adunaţi în faţa barului.

Nu numai că tânărul nu s-a lăsat încătuşat dar prietenii acestuia i-au sărit şi în ajutor, încercând să-i îndepărteze pe poliţşti. Mai mult decât atât, tânărul pus la pământ a reuşit să o lovească în faţă pe poliţista care încerca să-i pună cătuşele.

Efectiv a izbit-o de luneta unei maşini. În plus, zeci de alţi tineri filmau şi condamnau acţiunea poliţiştilor. În cele din urmă au venit şi alte echipaje de Poliţie şi Jandarmi. Tânărul a fost luat pe sus şi dus la Poliţie. Acesta a fost dus iniţial la Psihiatrie dar cel mai probabil va fi cercetat şi pentru ultraj. Ceilalţi tineri care au încercat să-i împiedice pe poliţişti să-şi facă treaba au fost sancţionaţi cu amenzi de 6000 de lei fiecare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

2 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...

3 O profeție tulburătoare făcută de Carl Sagan înainte de a muri s-a viralizat

4 VIDEO Priviți, așa e pe front, în Ucraina...

5 Dovada că e groasă pentru Rusia în Ucraina! Șoigu, în vizită de urgență la cea mai mare fabrică de tancuri!